- inne samochody terenowe
Moderator: Marcin-Kraków
-
mendog72
- jestem tu nowy...

autor: mendog72 » śr gru 14, 2005 7:33 pm
Witam wszystkich forumowiczów

! od 2lat jestem stałym gosciem forum 4x4 ale dopiero od niedawna zarejestrowałem się jako Uzytkownik.
mam pytanie czy ktokolwiek wie co kryje się pod tą mercedesopodobną budą nazwaną dziwnie znajomo "TATA " taką jak np w tej aukcji :
chodzi raczej o to czego nie widać czyli silnik zawias itp ...
moze ktoś miał do czynienia z tym indyjskim wynalazkiem ?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=77354599
Pozdrawiam .
-
hajdi
-

w ogloszeniu jest nr telefonu do wlasciciela dzwoniles?
-
mendog72
- jestem tu nowy...

autor: mendog72 » śr gru 14, 2005 8:15 pm
No niedzwoniłem . raczej jestem zainteresowany teoretycznie tzn jak dla siebie to bym go sobie przyprowadził np z Hollandi . Zresztą ten pojazd jest stamtąd ... na co wskazuje podwyższony dach.
-
darkman
-

-
Kontaktowanie:
Telecosport,
Tata to duży monopolista samochodowy jesli idzie o rynek indyjski, głównie produkuje samochody ciężarowe i autobusy - rejsowe jak na tamtejsze warunki oraz całą gamę pickupów i bagażówek pomniejszych.
wynalazek, o którym napisałes musi być dość nowej generacji jak na Tatę, bo do tej pory tatował jeśli osobówka to raczej zastwopodobnym, niestety nie moge sibie przypomniec jakij firmy był to przeszczep, bo o to zdaje się głównie pytasz.
http://www.tatamotors.com/products/
i chyba jeszcze tata.com
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
-
Eskapada
-

autor: Eskapada » śr gru 14, 2005 8:37 pm
TATA to całkiem fajne auto mialem okazje sie temu przygladnąc we włoszech gdzie te smochody sa oferowane i mają swoja siec sprzedaży i serwisów. Wiem ze na tamtejszym rynku ciesza sie dobra opinią.
W Itlay widzialem pickupy głownie oraz cieżkie auta cieżarowe...
http://www.tataitalia.it/
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33
-
Bernard_er
-

autor: Bernard_er » śr gru 14, 2005 10:48 pm
Tata to obecnie prawdziwy potentat. Słyszeliście, że jeśli nie państwo włoskie, to tylko Tata może uratować koncern Fiat przed bankructwem?

VAZ 21214
-
mendog72
- jestem tu nowy...

autor: mendog72 » śr gru 14, 2005 10:53 pm
dziekuję bardzo za te odpowiedzi ! zastanawia mnie jednak problem podstawowych części np filtry, klocki itp. najblizszy dealer jest pewnie w niemczech albo i dalej.
raczej na pobliskiej stacji benzynowej nie kupię do tego auta niczego podobnego....... pewnie tu tkwi największy problem i niska cena tych pojazdów.
-
rtrwoga
-

autor: rtrwoga » śr gru 14, 2005 11:00 pm
znajomy ma dostawczaka cos jak lublin troche wieksze i na blizniaku nawet ksywe ma chlop od auta TATA jesdzi nim ponad 15 lat sprzet super silnik jak merc prosty w naprawach hamulce pierdoly wszystko zmotasz

bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
-
mendog72
- jestem tu nowy...

autor: mendog72 » śr gru 14, 2005 11:27 pm
W sumie szkoda że nie ma w polsce jakiegoś przedstawicielstwa tej firmy - może byłaby to prawdziwa konkurencja dla chińskich aut 4x4 .które wkrótce pojawia sie w Polsce
Ze strony producenta wygląda że doświadczenie w produkcji aut terenowych maja spore a i nazwy modeli jakieś normalne a nie chinquio- coś tam ........
-
JACKOLIVER
- jestem tu nowy...

autor: JACKOLIVER » śr sie 22, 2007 8:16 am
mendog72 pisze:Witam wszystkich forumowiczów

! od 2lat jestem stałym gosciem forum 4x4 ale dopiero od niedawna zarejestrowałem się jako Uzytkownik.
mam pytanie czy ktokolwiek wie co kryje się pod tą mercedesopodobną budą nazwaną dziwnie znajomo "TATA " taką jak np w tej aukcji :
chodzi raczej o to czego nie widać czyli silnik zawias itp ...
moze ktoś miał do czynienia z tym indyjskim wynalazkiem ?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=77354599
Pozdrawiam .
Witam jestem posiadaczem TATY PICK UP 2001 rok autko sprawdza się rewelacyjnie tylko la paliwo i jeździć a jeżeli chodzi o części to posiadam katalog części 600 stron i każda śrubka ma swój numer wysyła się meila z numerem części na Słowację bo tam jest servis i za dwa trzy dni część jest u ciebie w domku także o części bym się nie martwił
Pozdrawiam
Posiadam Auto TATA pick up 2001
-
maristez

-
Kontaktowanie:
autor: maristez » śr sie 22, 2007 4:35 pm
kiedys w berlinie w komisie ogladałem to turasek mówił ze czesci od bmw pasuja