potrzebuje porad na temat kładów
Moderator: Marcin-Kraków
potrzebuje porad na temat kładów
noszę się z zamiarem kupienia czegoś takiego. mam na oku sprzęt firmy 4x4motor czy słuszeliście coś o tej firmie i jej sprzęcie.
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
chodzi ci o czterokołowce
jesli tak to ,szukaj uzytkownika @2can i jego strony 

Ostatnio zmieniony śr mar 29, 2006 8:59 am przez Przemekslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Re: potrzebuje porad na temat kładów
chcesz kupic samurajafroniek pisze:noszę się z zamiarem kupienia czegoś takiego. mam na oku sprzęt firmy 4x4motor czy słuszeliście coś o tej firmie i jej sprzęcie.

Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
co to jest firma 4x4motor
?
generalnie - wszystko co kosztuje < 10 tys złotych nie jest warte swojej ceny, to raz
wszystko co chinskie - z wyjątkiem jednym - tez na ogól nie jest warte zadnych pieniędzy. Psuje sie ekspresowo, a serwis do bani.
Ten jeden wyjątek to - podobno - Kymco, które sobie jakoś radzi i na którego ludkowie narzekają najmniej, nie wiem, nie mam Kymco żeby to powtwierdzic ale jak mowie, narzekan najmniej
Generalnie, jeśli chciec sie w to poważniej pobawić i niekoniecznie co chwile naprawiać, to bez 20kzł sie nie obejdzie

generalnie - wszystko co kosztuje < 10 tys złotych nie jest warte swojej ceny, to raz
wszystko co chinskie - z wyjątkiem jednym - tez na ogól nie jest warte zadnych pieniędzy. Psuje sie ekspresowo, a serwis do bani.
Ten jeden wyjątek to - podobno - Kymco, które sobie jakoś radzi i na którego ludkowie narzekają najmniej, nie wiem, nie mam Kymco żeby to powtwierdzic ale jak mowie, narzekan najmniej

Generalnie, jeśli chciec sie w to poważniej pobawić i niekoniecznie co chwile naprawiać, to bez 20kzł sie nie obejdzie

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Na forum UAZa temat QUADA mnie..................rozKŁADA

Tak sie sKŁADA, że ja nic oprócz mamony w UAZa nie wKŁADAm
-
-
widziałem ruskiego quada z 15 lat temu, i teraz załuję że go nie kupiłem ... bo był nówka funkiel za cenę 7 letniego malucha
nie pamiętam nazwy ale oczywiście 4x4, reduktor, wsteczny, kosz z tyłu i z przodu, siłownik z tyłu do podnoszenia przyczepy (!), stosowany na lotniskach do ciągnięcia wózków z pociskami do samolotów, opony w rozmiarze uazowskim
nie pamiętam nazwy ale oczywiście 4x4, reduktor, wsteczny, kosz z tyłu i z przodu, siłownik z tyłu do podnoszenia przyczepy (!), stosowany na lotniskach do ciągnięcia wózków z pociskami do samolotów, opony w rozmiarze uazowskim
1. Muscel'69
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
znam goscia który składa atv na przykładzie samuraja, to będziedzie duża maszyna bo bierze naprzykład mosty z suki. Nie wiem jak to będzie wyglądać ale wykładał mi kiedyś tajniki tej konstrukcji.
A tak poważnie to bez jaj wszytkie quady za 6 - 10 tys zł. wzorowane wszytkie wizualnie na Raptora to raczej o dupe rozbić. Oczywiście coś tam to pojeździ przez chwilę po trawie, ale po konkretnej zabawie palnik i prostowanie wszytkich drążków itp.
Prowadziłem kiedys wypożyczalnie quadów znajomego, mieliśmy hondy trx i fourtrax i recon. Konkretny sprzęt ale po dwóch miesiącach wynajmu praktycznie kapitalka.
A tak poważnie to bez jaj wszytkie quady za 6 - 10 tys zł. wzorowane wszytkie wizualnie na Raptora to raczej o dupe rozbić. Oczywiście coś tam to pojeździ przez chwilę po trawie, ale po konkretnej zabawie palnik i prostowanie wszytkich drążków itp.
Prowadziłem kiedys wypożyczalnie quadów znajomego, mieliśmy hondy trx i fourtrax i recon. Konkretny sprzęt ale po dwóch miesiącach wynajmu praktycznie kapitalka.