jakie auto jest najlepsze na poczatek??
Moderator: Marcin-Kraków
- dzordz17
- Kontaktowanie:
jakie auto jest najlepsze na poczatek??
bardzo prosze o porady 

Re: jakie auto jest najlepsze na poczatek??
początkowo polecam coś z duplo tak do 2 latdzordz17 pisze:bardzo prosze o porady
potem mogą być klocki Lego lub jakaś chinszczyzna
po 4 tym roku można wprowadzań elektronikę np. zdalne sterowanie
a potem zależy do czego

jak na pierwsze kroki to duplo jest drogie a zmota z Wadera jest przystępna cenowoJarekK pisze:początkowo polecam coś z duplo tak do 2 latdzordz17 pisze:bardzo prosze o porady
a potem zależy do czego![]()

A właśnie czy wader robi z duplo

VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R
a wiesz że nie wiem trzeba by na forum wadera zapytaćBartas pisze:jak na pierwsze kroki to duplo jest drogie a zmota z Wadera jest przystępna cenowoJarekK pisze:początkowo polecam coś z duplo tak do 2 latdzordz17 pisze:bardzo prosze o porady
![]()
![]()
A właśnie czy wader robi z duplo![]()

a żeby się nikt nie czepiał: Jak wader robi w błocie?

no zanabyłem wadera ale jeszcze czeka w garażu na odsłonęJarekK pisze:a wiesz że nie wiem trzeba by na forum wadera zapytaćBartas pisze:jak na pierwsze kroki to duplo jest drogie a zmota z Wadera jest przystępna cenowoJarekK pisze: początkowo polecam coś z duplo tak do 2 lat
![]()
![]()
ale dobrze wiedzieć bo najmodłszy zaczyna wchodzić w ten wiek
![]()

będziesz motał czy zostawiasz standard ?Bartas pisze:no zanabyłem wadera ale jeszcze czeka w garażu na odsłonęJarekK pisze:a wiesz że nie wiem trzeba by na forum wadera zapytaćBartas pisze: jak na pierwsze kroki to duplo jest drogie a zmota z Wadera jest przystępna cenowo![]()
![]()
ale dobrze wiedzieć bo najmodłszy zaczyna wchodzić w ten wiek
![]()

znając aspiracje Alicji, zwłaszcza, żw widziała jak robią gąsienice to będzie zmotaJarekK pisze:będziesz motał czy zostawiasz standard ?

a na początek koledze to i tak radzimy szamuraja co Jarku

e niech se jeepa kupiBartas pisze:znając aspiracje Alicji, zwłaszcza, żw widziała jak robią gąsienice to będzie zmotaJarekK pisze:będziesz motał czy zostawiasz standard ?![]()
a na początek koledze to i tak radzimy szamuraja co Jarku![]()

ne peep to po szamurajku, co by do krzyżaków i ich wymian był już zahartowanyJarekK pisze:e niech se jeepa kupiBartas pisze:znając aspiracje Alicji, zwłaszcza, żw widziała jak robią gąsienice to będzie zmotaJarekK pisze:będziesz motał czy zostawiasz standard ?![]()

a jak juz zejdzie mu cisnienie i pogodzi się z losem skończy na Lr-rzeBartas pisze:ne peep to po szamurajku, co by do krzyżaków i ich wymian był już zahartowanyJarekK pisze:e niech se jeepa kupiBartas pisze: znając aspiracje Alicji, zwłaszcza, żw widziała jak robią gąsienice to będzie zmota![]()
no i początek filozofi zdechłego dyfra

jeżeli będzie się oszukiwał do końca i podda się marketingowi bądź co bądź ma ogródek na pomnik to LRJarekK pisze:a jak juz zejdzie mu cisnienie i pogodzi się z losem skończy na Lr-rzeBartas pisze:ne peep to po szamurajku, co by do krzyżaków i ich wymian był już zahartowanyJarekK pisze: e niech se jeepa kupino i początek filozofi zdechłego dyfra

parch jest półmetkiem, dla cieniasówBartas pisze:jeżeli będzie się oszukiwał do końca i podda się marketingowi bądź co bądź ma ogródek na pomnik to LRJarekK pisze:a jak juz zejdzie mu cisnienie i pogodzi się z losem skończy na Lr-rzeBartas pisze: ne peep to po szamurajku, co by do krzyżaków i ich wymian był już zahartowanyno i początek filozofi zdechłego dyfra
a jak nie to skończy na Parchu
ewentualnie łyknie bezawaryjność zdechłej już Tojoty

może w awaryjności ale w prowadzeniu to disco jest dla cieniasówJarekK pisze:parch jest półmetkiem, dla cieniasówprawdziwy twardziel idzie dalej i kupuje landryne no
![]()

to czołgo-parchol jest dla cieniasów, którym nie chce się myslećBartas pisze: może w awaryjności ale w prowadzeniu to disco jest dla cieniasówdlatego tak motane w szpeje są Parchy co by się nie nudzili ich właściciele
defektor jeszcze jest twardy

ano niektórzy pamiętaj miewaja wybuchy czegoś tam, a pozatym to co z tym twoim pilsem ręcznie robionymJarekK pisze:[to czołgo-parchol jest dla cieniasów, którym nie chce się myslećjadą, jadą i kamień jest i co z tego - mostem się go rozwali, a w subtelnym-disco tak nie ma, kombinować trzeba (rozwale most czy jeszcze nie)

obawy mam standardowe jak na stare autko przystało - na szczęście skończył mi się juz ten stan przedzawałowy jak parcha miałem - teraz mam "o kurna a jak sie cos zepsuje" a wtedy było "o kurna a jak sie cos zepsuje a ja pier.ole ile to będzie kosztować"Bartas pisze:Jeżeli masz duże obawy czy dojedziesz, to podam ci rozkaładówkę PKSJarekK pisze:[to czołgo-parchol jest dla cieniasów, którym nie chce się myslećjadą, jadą i kamień jest i co z tego - mostem się go rozwali, a w subtelnym-disco tak nie ma, kombinować trzeba (rozwale most czy jeszcze nie)

przestań bo ktoś uwierzy, że landryna to polonez caroJarekK pisze:obawy mam standardowe jak na stare autko przystało - na szczęście skończył mi się juz ten stan przedzawałowy jak parcha miałem - teraz mam "o kurna a jak sie cos zepsuje" a wtedy było "o kurna a jak sie cos zepsuje a ja pier.ole ile to będzie kosztować"Bartas pisze:Jeżeli masz duże obawy czy dojedziesz, to podam ci rozkaładówkę PKSJarekK pisze:[to czołgo-parchol jest dla cieniasów, którym nie chce się myslećjadą, jadą i kamień jest i co z tego - mostem się go rozwali, a w subtelnym-disco tak nie ma, kombinować trzeba (rozwale most czy jeszcze nie)

jakby w ubezpieczalni to może byćBartas pisze:przestań bo ktoś uwierzy, że landryna to polonez caroJarekK pisze:obawy mam standardowe jak na stare autko przystało - na szczęście skończył mi się juz ten stan przedzawałowy jak parcha miałem - teraz mam "o kurna a jak sie cos zepsuje" a wtedy było "o kurna a jak sie cos zepsuje a ja pier.ole ile to będzie kosztować"Bartas pisze:Jeżeli masz duże obawy czy dojedziesz, to podam ci rozkaładówkę PKS
to co wysyłam ci na priva rozkładówkę cobyś sie nie stresował a landrynek niech sobie w ogródku spoczywaJarekK pisze:jakby w ubezpieczalni to może byćBartas pisze:przestań bo ktoś uwierzy, że landryna to polonez caroJarekK pisze: obawy mam standardowe jak na stare autko przystało - na szczęście skończył mi się juz ten stan przedzawałowy jak parcha miałem - teraz mam "o kurna a jak sie cos zepsuje" a wtedy było "o kurna a jak sie cos zepsuje a ja pier.ole ile to będzie kosztować"

skąd tak szybko ją dorwałeś (rozkładówkę PKS - przypis tłumacza) a racja przecież masz Parcha no tak - rozkładówka musi być zawsze pod rękąBartas pisze:to co wysyłam ci na priva rozkładówkę cobyś sie nie stresował a landrynek niech sobie w ogródku spoczywaJarekK pisze:jakby w ubezpieczalni to może byćBartas pisze: przestań bo ktoś uwierzy, że landryna to polonez caro

Ci nie wywołuj moderatora z lasu - może jeszcze nie zauważyli tego wątkuBartas pisze:Czesiu to musi byc bogaty kolo

chciałem właśnie poszukać w necie, bo mi nieznanaJarekK pisze:skąd tak szybko ją dorwałeś (rozkładówkę PKS - przypis tłumacza) a racja przecież masz Parcha no tak - rozkładówka musi być zawsze pod ręką

eee Szczesław hiena nie jest to i na liście najbogatszych mu nie grozi w tym rokuJarekK pisze:Ci nie wywołuj moderatora z lasu - może jeszcze nie zauważyli tego wątkuBartas pisze:Czesiu to musi byc bogaty kolo