ale kolka
Moderator: Marcin-Kraków
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Zgadza się, też go oglądałem, niezły był. Szkoda tylko, że coś go powtórzyć nie chcą, ciągle tylko o tych krabach co włączę.pavvel pisze:na discowery bylo kiedys o tych autkach jakie cuda one potrafia robicgeneralnie tam chodzilo o jak najmniejszy nacisk na cm kwadratowy podloza zeby sie pojazdy niezapadaly
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Jezuuu.. Ilu jeszcze napisze: "niezle kolka"?
Ludzie, czy Wy naprawde musicie napisac cokolwiek wszedzie?
Dopiero co wyczyscilem "swoje" dzialy i chyba za miesiac przyjdzie mi robic to znowu. Mam wrazenie, ze na forum ostatnio siedza same dzieciuchy
Dajcie zyc moderatorom i nowym, bo z tego belkotu coraz trudniej cos wartosciowego wylowic.
Kiedys bywalo tu smiesznie, teraz wieje przegadana nuda....
Dopiero co wyczyscilem "swoje" dzialy i chyba za miesiac przyjdzie mi robic to znowu. Mam wrazenie, ze na forum ostatnio siedza same dzieciuchy

Dajcie zyc moderatorom i nowym, bo z tego belkotu coraz trudniej cos wartosciowego wylowic.
A kto powiedział że masz mieć letkoMisiek Bielsko pisze:Jezuuu.. Ilu jeszcze napisze: "niezle kolka"?
Dopiero co wyczyscilem "swoje" dzialy i chyba za miesiac przyjdzie mi robic to znowu. Mam wrazenie, ze na forum ostatnio siedza same dzieciuchy![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Misiek Bielsko pisze:Jezuuu.. Ilu jeszcze napisze: "niezle kolka"?
Dopiero co wyczyscilem "swoje" dzialy i chyba za miesiac przyjdzie mi robic to znowu. Mam wrazenie, ze na forum ostatnio siedza same dzieciuchy![]()

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33