Kupuję mosty volvo laplander na co mam zwrócić uwagę???
Moderator: Marcin-Kraków
Kupuję mosty volvo laplander na co mam zwrócić uwagę???
Witam. Jestem nowy w tym towarzystwie więc się przedstawiam jestem szczęśliwym posiadaczem toyoty lj 70. Chce kupić mosty od laplandera i przeszczepić je do toyki. Mosty znalezione na allegro jeździły na toyce takiej jak moja tylko rok młodszej. Na co mam zwrócić uwagę kupując owe mosty żeby nie kupić jakiegoś szajsu. Dzięki za podpowiedzi.
Co masz zrobić dzisiaj, zrób po jutrze będziesz miał 3 dni wolnego!!
Re: Kupuję mosty volvo laplander na co mam zwrócić uwagę???
tak jak w każdym moście, luzykot0072 pisze: Na co mam zwrócić uwagę kupując owe mosty żeby nie kupić jakiegoś szajsu. Dzięki za podpowiedzi.
sprawdź też czy są proste pochwy i czy dobrze zapinają sie blokady

LJ 70
Re: Kupuję mosty volvo laplander na co mam zwrócić uwagę???
A że tak zapytam do jakiej Toyki (w sensie z jakim silnikiem) i w jakim celu ? Cobyś się nie zdziwił że wyjdzie Ci wysoki kolos który będzie jechał na reduktorze max 40 km/h na 35" kołach...kot0072 pisze:Witam. Jestem nowy w tym towarzystwie więc się przedstawiam jestem szczęśliwym posiadaczem toyoty lj 70. Chce kupić mosty od laplandera i przeszczepić je do toyki. Mosty znalezione na allegro jeździły na toyce takiej jak moja tylko rok młodszej. Na co mam zwrócić uwagę kupując owe mosty żeby nie kupić jakiegoś szajsu. Dzięki za podpowiedzi.