Poszukuję informacji o Mazdzie b2600!!
Moderator: Marcin-Kraków
Poszukuję informacji o Mazdzie b2600!!
Witam mam okazję zamienić moją ferozę na mazdę b2600. Tylko że nic niewiem o tym pickupie. Tylko tyle że ma dołaczany napęd i silnik 6 cylindrowy na gażniku. Jakby ktoś mógł mi coś więcej napisać to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. aha szukałem ale nie znalazłem:)
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
B2500 co prawda ale ma @Pablos - to odszukaj na forum. Wie gość dużo na temat tych modeli, bo ma nieuleczalnego hopla na tym punkcie
B2600 ma chyba nadal spro wspólnego z Fordem Rangerem, choc moge się mylić.
ogólnie fajny klasyczny pick-up, dośc uniwersalny, mnie się podoba.

B2600 ma chyba nadal spro wspólnego z Fordem Rangerem, choc moge się mylić.
ogólnie fajny klasyczny pick-up, dośc uniwersalny, mnie się podoba.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
ja? kompletnie nic - bo w ogóle go nie znam. autem może sie ze dwa razy przejechałem i to na krótkie dystanse zaledwie.
spory - bo to zasadniczo spore całkiem auto jest
tu masz emalie do Pablosa na pewno chetnie odpowie, ma B2500 juz kilka lat:
pablo@belchatow.com
spory - bo to zasadniczo spore całkiem auto jest

tu masz emalie do Pablosa na pewno chetnie odpowie, ma B2500 juz kilka lat:
pablo@belchatow.com
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- Pablos
Dużo Ci o tym modelu nie powiem, poza tym ,że jak mazda, to musi by bezawaryjnaverbea pisze:Dzięki zaraz do Niego napiszę

Mazda B2500 TD
Mazda Tribute 3.0 V6
Mazda Tribute 3.0 V6
- Pablos
Hejverbea pisze:Coś mało informacji na ten temat a samochodzik jade zamienic w niedziele:)
Sorki że tak późno ale jestem na wyjeździe. Co do samej mazdy, dużo o tym modelu nie wiem, bo to zupełnie inne autko niż moje. Piszesz, że autko ma 18 lat, czyli jest to generacja produkowana od 86 (albo 85) roku do 91. Napęd to 4x4 dołączany - tylko w opcji, jeździ sporo wersji tylko z napędem na tył. Silnik do 88 roku to jednostka produkcji Mitsubishi 102 kucyki, potem Mazda wrzuciła tam własną konstrukcję o mocy 121 koni oznaczenie G6 bodajże,w tym aucie które oglądasz jest pewnie ten silnik. Auto jest kompletnie samodzielną mazdą. Dopiero pickupy od 94 roku "stały" się bliźniakami rangera. Co do wymiarów, jest to pojedyncza kabina, długość 4641 lub 5050 mm, szerokość 1669 mm lub 1704 mm, wysokość 1570 mm(1565 mm). Manuala mam do B2500D ze starszych roczników, to inne juz konstrukcyjnie auto.
Mazda B2500 TD
Mazda Tribute 3.0 V6
Mazda Tribute 3.0 V6
Ok dziekuje. a więc silnik to mazda więc powinien być niezawodny jak większość japończyków w benzynce. Koles powiedział że ma jak on to nazwał dołączany naped i "szybkie i wolne" pewnie o 4h i 4l mu chodziło:) No nic w niedziele się przekonam co to warte. Wezme manometr to może chociaz cisnienie na garach mu zmierze. Pozdrawiam
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900