syrena 4x4
Moderator: Marcin-Kraków
syrena 4x4
ZG 5.2 96r.
- krzysiek-gdansk
co wy od niej chcecie fajna fura
moze troche nie za bardzo w tener bo bysmy sobie tapicerke pobrudzili, ale tak zeby pokazac sie to bardzo dobra rzecz... ludzie by jak na debili patrzyli... a wyobrazcie sobie SYRENA w wersji LOWRIDER
! chcialbym to zobaczyc 

RRC 3.9 EFI Vogue SE Black.
2" + 265/75R16.. W końcu
2" + 265/75R16.. W końcu

Jak chcesz prawdziwego lowridera zobaczyć to sie wybierz do Mielcarków-buda od ziła 157 na obnizonym nadwoziu terenówki.Wprawdzie ruscy już to wymyślili,ale pomysł jest przedni i super stylowykrzysiek-gdansk pisze:co wy od niej chcecie fajna furamoze troche nie za bardzo w tener bo bysmy sobie tapicerke pobrudzili, ale tak zeby pokazac sie to bardzo dobra rzecz... ludzie by jak na debili patrzyli... a wyobrazcie sobie SYRENA w wersji LOWRIDER
! chcialbym to zobaczyc

A tu nie ma nic ciekawego poza połaczeniem opatrzonych elementów w jakąś całość która nie jest ładna,ani uzyteczna.Tzw "bigos na winie"czyli to co się pod rekę nawinie to do gara.
Tylko to cholera zawsze długo trwa.Mam Muscela takiego też podstylizowanego:obnizonego,na szerokich kapciach, z 2.8 od mesia,tylko tył napęd-i stoi z powodu paru dupereli.Nie ma kiedy robić...krisi pisze:Vandall ...byłem u Krzyśka i widziałem to co budują ..pomysł naprawde przedni..podobało mi sie
A ten Ził bedzie boski pod warunkiem,że starannie go wykończą.Normalnie "laski szczają!!"
- krzysiek-gdansk
[quote="Drako"]sadzac po profilu to malo masz tego muscela 
kombinowales z hardtopem.
ot cala filozofia masz syrene .. pochwal sie jak zmotasz:)21
ja pochwale
[/quote]
No fakt muscela mam nie długo. Znaczy mam długo ale jeździ od nie dawna
, a w zasadzie nie jeździ bo nie jest jeszcze zarejestrowany...
Ale syrenke mam długo i powiem wam ze nie trzeba jej bajerować żeby się wszyscy gapili
Bije na głowe wszystkie BMW i ztunowane Kaszle.
Kiedyś z jakimś łysym kolesiem staliśmy obok siebie na skrzyżowaniu.
Robiliśmy sobie przygazówki. Po pięciu sekundach od zapalenia się zielonego już go nie widziałem, ale jak on przygazował to nikt uwagi nie zwrócił. za to jak ja dałem w gaz.. to dalej nie będę mówił

kombinowales z hardtopem.
ot cala filozofia masz syrene .. pochwal sie jak zmotasz:)21
ja pochwale

No fakt muscela mam nie długo. Znaczy mam długo ale jeździ od nie dawna

Ale syrenke mam długo i powiem wam ze nie trzeba jej bajerować żeby się wszyscy gapili

Robiliśmy sobie przygazówki. Po pięciu sekundach od zapalenia się zielonego już go nie widziałem, ale jak on przygazował to nikt uwagi nie zwrócił. za to jak ja dałem w gaz.. to dalej nie będę mówił

hmmm sooo wellll ..... to " strasznie fajnie "opaopa pisze:[Ale syrenke mam długo i powiem wam ze nie trzeba jej bajerować żeby się wszyscy gapili

- krzysiek-gdansk
A mój kolo posuwa oryginalną zipą R20 i jak się dobrzer napijemy to razem sobie po mieścinie jeździmy i nawet pały nie mają serca nas haltować. Jak nazbieram jeszcze troche nakrętek(czyt. gatówki) to uruchomię niedozalegalizowania Muscela ale już jest ładny, ba śliczny!!!!! AAA i jak by kto miał obudowe tylnego mostu OD MUSCELA bez łba i półosi to za rozsądne dziaćki chętnie bym nabył, bo mi trza du uaza, zdechło i już. MUSCEL JEST WIERNIEJSZY NIŻ PIES, A PIES JEST WIERNIEJSZY NIŻ KOBIETA, CZYLI MUSCEL JESTA DWA RAZY WIERNIEJSZY NIŻ KOBIETA A JUŻ NIE WSPOMNĘ O POSŁUSZEŃSTWIE