celica 4wd - prosba o "inspekcje"
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
celica 4wd - prosba o "inspekcje"
http://www.allegro.pl/item681445984_toy ... o_4wd.html
chociaz nie terenowa ale tez 4x4, moze ktos z tamtych okolic (tzn. rzeszow) mialby ochote oblukac i podzielic sie uwagami ?
Bede wdzieczny i kratke mazurskiego zlocistego napoju obiecuje jesli ktos sie zjawi na mazurach.
chociaz nie terenowa ale tez 4x4, moze ktos z tamtych okolic (tzn. rzeszow) mialby ochote oblukac i podzielic sie uwagami ?
Bede wdzieczny i kratke mazurskiego zlocistego napoju obiecuje jesli ktos sie zjawi na mazurach.
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: celica 4wd - prosba o "inspekcje"
wal do whiskiego, od jest ze strzyżowa, pewnie auto zna
Czwarte serce 

łiski nawet ma podobna do pogonienia

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
tylko chyba w innym kolorze, no chyba że przemalował 

Czwarte serce 

Spróbuj tu:
www.celica-club.org.pl/
Może już ją ktoś oglądał, ale cena za niska a przebieg to chyba z 9 lat temu był taki
www.celica-club.org.pl/
Może już ją ktoś oglądał, ale cena za niska a przebieg to chyba z 9 lat temu był taki

-
- jestem tu nowy...
Nie moge sie tam jakos zalogowac, nie aktywuja mi konta.pablo200 pisze:Spróbuj tu:
http://www.celica-club.org.pl/
Dzieki chlopaki, po waszych odpowiedziach wnioskuje ze auto niezaciekawe i pewnie z przygodami.
- whisky_snake
-
Nie wszyscy maja jedno auto i nie wszyscy ganiaja po forach internetowych ... i raczej nikt go nie ogladal z tego co aktualnie wiem ...pablo200 pisze:Spróbuj tu:
Tak czy inaczej auto znajomego dawniej tez offroadowe zapedy teraz glownie krosowe, robione na orginalnych czesciach, uzywane sporadycznie jako zabawka, bez przygod, nie tjuningowane plastikowo
-
- jestem tu nowy...
Dzieki za info, bede badac ... cdn
Wiem, wiem. Kiedyś ja sie bawiłem w sportowe plaskacze. Cela była jednym z obiektów zainteresowań. Niemniej jednak jezeli to taki rodzyn ( a jest ich juz coraz mniej ) bo przynajmniej 3/4 z 5000 tysi wyprodukowanych, skończyła marnie, to znajomy po taniości ją liczy.whisky_snake pisze:Nie wszyscy maja jedno auto i nie wszyscy ganiaja po forach internetowych ... i raczej nikt go nie ogladal z tego co aktualnie wiem ...pablo200 pisze:Spróbuj tu:
Tak czy inaczej auto znajomego dawniej tez offroadowe zapedy teraz glownie krosowe, robione na orginalnych czesciach, uzywane sporadycznie jako zabawka, bez przygod, nie tjuningowane plastikowo

Cudne auto...
Dalej wzycham do GT4, ale poszedłem jak narazie w inna strone i kupiłem sobie Sierre 2.8 V6 XR4x4...
Ale celice taką kiedys bede mieć
Dalej wzycham do GT4, ale poszedłem jak narazie w inna strone i kupiłem sobie Sierre 2.8 V6 XR4x4...
Ale celice taką kiedys bede mieć
Ford- Family of fine cars.
2x V8 2xV6
Expedition, Explorer, Bronco II, F150
2x V8 2xV6
Expedition, Explorer, Bronco II, F150
- whisky_snake
-
Raz to stawiam ze 90% tego co jeszcze zostalo w miare w jedny kawalku to mechanicznie dramat ... a remonty do tanich w tym aucie nie naleza ...pablo200 pisze: Niemniej jednak jezeli to taki rodzyn ( a jest ich juz coraz mniej ) bo przynajmniej 3/4 z 5000 tysi wyprodukowanych, skończyła marnie, to znajomy po taniości ją liczy.![]()
![]()
Dwa to sie mu dziwie ze nie wystawil tego w jakims mobile.de bo helmuty za to placa ze dwa razy wiecej ....
Dokładnie. Ale od czego mamy druty i trytkiwhisky_snake pisze:Raz to stawiam ze 90% tego co jeszcze zostalo w miare w jedny kawalku to mechanicznie dramat ... a remonty do tanich w tym aucie nie naleza ...pablo200 pisze: Niemniej jednak jezeli to taki rodzyn ( a jest ich juz coraz mniej ) bo przynajmniej 3/4 z 5000 tysi wyprodukowanych, skończyła marnie, to znajomy po taniości ją liczy.![]()
![]()
Dwa to sie mu dziwie ze nie wystawil tego w jakims mobile.de bo helmuty za to placa ze dwa razy wiecej ....