KrAZ
Moderator: Marcin-Kraków
- Najmłodszy_Gazowiec
KrAZ
Zna ktos oficjalna stronê tego samochodu (ca³ego zak³adu rzecz jasna)??? Mia³em j± kiedy¶ i siê zapodzia³a, a nie mogê znale¶æ. Wie kto¶ ile kosztuje nówka KrAZ juz na balonach z wyci±gar±? A ile po sprowadzeniu?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Gaz 69
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
A przy 0/h to 0/100.wojtekd pisze:przesadzasz katalogowo ma przy predkosci 40 km/h spalanie 40 l/ 100 wiec calkiem ekonomicznie wychodzi

40 na h to się traktorem jeżdzi,hehe.Normalnie to wypada 60-80/100 tak jak u znajomego.Nie żebym się czepiał,ale sprzęt duży jest ,to dużo pali.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
i tu sie nie zgodze, sa to bardzo dobre silniki, malo awaryjne, nie wybuchowe, pala w zimkie bez najmniejszych klopotow, wcale nie zuzywaja 100/100 jak tu piszesz, sa naprawde dobre i praktycznie bezawaryjne, maja bardzo dlugie resursy, znamludzi ktorzy robia je od lat i chwala ponad wszystkie inne ruskie, polskie czy czeskie samochody
wszystko zalezy do jakich celow go uzywasz, jest to jeden z nielicznych samochodow ktory im sie naprawde udal 

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

CHYBA UAZ V8 6.2

- Najmłodszy_Gazowiec
NO tak ale raczej roweremMag69 pisze:Teee Ty se uważaj jak jezdziszDrako pisze:slyszalem ze bez klimy i esp sa tansze![]()
Polujesz na mnie abo co ?
Gliwice godz 17,10 skęt z Daszyńskiego na Sowińśkiego![]()

a ja mam rower i bilety po 1,15

-
-
- Kontaktowanie:
jesli predkosc 0/h to pali w nieskonczonosc na 100...vandall1 pisze:A przy 0/h to 0/100.wojtekd pisze:przesadzasz katalogowo ma przy predkosci 40 km/h spalanie 40 l/ 100 wiec calkiem ekonomicznie wychodzi![]()
40 na h to się traktorem jeżdzi,hehe.Normalnie to wypada 60-80/100 tak jak u znajomego.Nie żebym się czepiał,ale sprzęt duży jest ,to dużo pali.
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

-
-
- Kontaktowanie:
jesli predkosc 0/h to pali nieskonczonosc litrow na 100km...vandall1 pisze:A przy 0/h to 0/100.wojtekd pisze:przesadzasz katalogowo ma przy predkosci 40 km/h spalanie 40 l/ 100 wiec calkiem ekonomicznie wychodzi![]()
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- Najmłodszy_Gazowiec
Ale to było G,i kierownik jakiś podobny do ciebieDrako pisze:NO tak ale raczej roweremMag69 pisze:Teee Ty se uważaj jak jezdziszDrako pisze:slyszalem ze bez klimy i esp sa tansze![]()
Polujesz na mnie abo co ?
Gliwice godz 17,10 skęt z Daszyńskiego na Sowińśkiego![]()
willi stoi ( moglbyc to drugoi willys z gliwic- chlopak jezdzi cisnieniowo ...i po asfalcie tylko), g stoi u elektrospecjalisty
![]()
a ja mam rower i bilety po 1,15

LJ 70
No czyli znowu wychodzi na to,że ruscy to najlepsi spece od grzebania po smietnikachwojtekd pisze:gdzies cos kiedys slyszalem ze silnik Kraza to nie do konca radziecka konstrukcja tylko pozyczona od japoncow(stosowane w kutrach) po przejeciu wysp kurylskich, nie wiem ile w tym prawdy ale to by tlumaczylo jego niezadwodnosc

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
Tee,wypłosz-nie podskakuj,bo jak towarzystwo starszych sobie kasztani,to grzecznie czekajNajmłodszy_Gazowiec pisze:pierdy, pierdu ale czy ktos moze mi powiedziec jaka jest cena????
pozdrawiam

Jestes leń jakiś?Zajrzyj na Autodemont,albo Agencję Mienia Wojskowego-to Ci powiedzą!
Musisz zadawać ciekawe pytania,a nie takie "sklepowe"

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
Oj to 100/100 to przecież "mity i legendy ludu polskiego".Nie przeczę,że to może być dobra konstrukcja.Ale nawet jak pali 60 czy 80 na 100,to trza być trochę chorym,albo bogatym sympatykiem militariów,zeby tym jeżdzić.Zreszta jak ktoś chce...MTWMOC pisze:i tu sie nie zgodze, sa to bardzo dobre silniki, malo awaryjne, nie wybuchowe, pala w zimkie bez najmniejszych klopotow, wcale nie zuzywaja 100/100 jak tu piszesz, sa naprawde dobre i praktycznie bezawaryjne, maja bardzo dlugie resursy, znamludzi ktorzy robia je od lat i chwala ponad wszystkie inne ruskie, polskie czy czeskie samochodywszystko zalezy do jakich celow go uzywasz, jest to jeden z nielicznych samochodow ktory im sie naprawde udal

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
15 tysNajmłodszy_Gazowiec pisze:Czy ktoś mi powie fdo jasnej cholery jakie są ceny???
Pozdrawiam

pasi ci

ale lepiej zrobisz jak przeznaczysz to kieszonkowe na lekcje odchamiania
Ostatnio zmieniony pt lip 09, 2004 9:01 pm przez moralez, łącznie zmieniany 1 raz.
ZG 5.2 96r.
oni takie sprzety klecili i kleca ze sie filozofom na najwiekszej bani nie snilovandall1 pisze:No czyli znowu wychodzi na to,że ruscy to najlepsi spece od grzebania po smietnikachwojtekd pisze:gdzies cos kiedys slyszalem ze silnik Kraza to nie do konca radziecka konstrukcja tylko pozyczona od japoncow(stosowane w kutrach) po przejeciu wysp kurylskich, nie wiem ile w tym prawdy ale to by tlumaczylo jego niezadwodnosc

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2

CHYBA UAZ V8 6.2

- Najmłodszy_Gazowiec
Ile kosztuje w autodemot i AMW to ja wiem mi chodzi o nówkê sztukê ¿e tak powiem po "faceliftingu"
A na lekcjê odchamiania to ty sie zapisz. Gazika ju¿ mam a ostatnio ja ksobie po "pasternaku" (pole) je¼dzili gazikami to jak sobie stan±³em popatrzyæ to powiedzia³ do mnie "spierd..." i sie zdenerwowoa³em i powiedzia³em sobie ¿e jak ju¿ bêdê mai³ prawko i robote oczywi¶cie to pojadê z nimi krazem i powiem ¿eby gazikiem sper.. bo go rozjade hehehehe 

Gaz 69
mlody kolego moze zostaw sobie takie zmartwienia na potem, najpierw zdobac prawo jazdy, pojezdzij gaziorkiem, w miedzy czasie tego swojego gaza czy lublina wyremontuj a pozniej martw sie o reszte, a jak bedziesz chcial wszystkie sroki za ogon chwycic to wiesz jak to sie moze skonczyc 

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2

CHYBA UAZ V8 6.2