zegary w MUSCELu
Moderator: Marcin-Kraków
zegary w MUSCELu
witam. mam problem z podłączeniem zegarów w muscelu. chodzi o czujkę temperatury i ciśnienia. na zegarze są tam trzy wyjścia. w środku siedzą dwie cewki i ni cholery nie wiem jak to ugryźć. jak ktoś wie to niech mi powie jak to popodłączać, bo ja mam już dość
muszę jeszcze raz napisać, żeby moj post wskoczył na początek 
ponawiam apel do osób które mają muscele żeby mi pomogli podłączyć wskaźniki.
Będę wdzięczny jak ktoś podskoczy do garażu i pogrzebie w elektryce swojego araba
pliiiis. Bo nie wiem jakie mam ciśnienie w silniku po wymianie oleju. A te rumuńskie zegary nie dość że nie opisane to jeszcze mają trzy nóżki...
A nie dość że mają trzy nóżki to w środku mają dwie cewki...
to pierony powymyślali no...

ponawiam apel do osób które mają muscele żeby mi pomogli podłączyć wskaźniki.
Będę wdzięczny jak ktoś podskoczy do garażu i pogrzebie w elektryce swojego araba

A nie dość że mają trzy nóżki to w środku mają dwie cewki...
to pierony powymyślali no...
okej. jestem mądry
wygrzebałem jakąś książkę co w tytule ma elektrotechnika samochodowa i poczytałem.
wniosek końcowy jest bardzo prosty: wiem jak podłączyć wskaźnik ciśnienia i nawet działa. pokazuje prawie trzy atmosfery. a wskaźnik temperatury nie działa... i nie będzie działał... dopuki nie skołuję czujnika temperatury rumuńskiego pochodzenia.
no i tu się pojawia apel! jak ktoś ma zbędną i działającą czujkę temperatury do rumuna, najlepiej muscela, to ja się chętnie zaopiekuję.
jak coś, możecie mi tą czujkę od razu podesłać. podaję adres: opaopa@poczta.fm
hiehie

wniosek końcowy jest bardzo prosty: wiem jak podłączyć wskaźnik ciśnienia i nawet działa. pokazuje prawie trzy atmosfery. a wskaźnik temperatury nie działa... i nie będzie działał... dopuki nie skołuję czujnika temperatury rumuńskiego pochodzenia.
no i tu się pojawia apel! jak ktoś ma zbędną i działającą czujkę temperatury do rumuna, najlepiej muscela, to ja się chętnie zaopiekuję.
jak coś, możecie mi tą czujkę od razu podesłać. podaję adres: opaopa@poczta.fm