Moderator: Marcin-Kraków
A co to to prawda- cały czas drę z ojca łacha bo w ostatniej chwili zmienił zdanie i kupił tego złoma zamiast Land Cruiser'a...nowicjusz127 pisze:jakie auto,taki napęd
Podobał się to kupił... reszta to szczegółMroczny pisze:oczywiście..
ale czy poza ulotką pełną bzdur przyszły nabywca nie zgłębia ani trochę budowy kupowanego auta?
Kiedyś auto się zepsuło to wyjmowałeś z bagażnika młotek, kombinerki, klucz13... Teraz bez płyty z upgradem nawet nie podchodź...Templar pisze: Poprzednio były już podobne problemy z hamulcami ponieważ komputer widział jakiś problem i trzymał je cały czas lekko zaciśnięte na tarczach- do tego akurat serwis się przyznał i wgrali łatkę.
Ostatni citroen jakiego kupiłem nowego to C-5. Przez 2 lata zepsuło sie prawie wszystko i sprzedałem za pół ceny zanim gwarancja się skończyłaTemplar pisze:O tym co pokazujesz na filmiku pomarzyć mogęWszystko było prawidłowo ustawione ze strony kierowcy- sprawdzane nie raz... Z tego co wiem to w stosunku do mitsubishi zmieniony jest silnik i oprogramowanie sterujące tym całym tałatajstwem (i wydaje mi się że tu jest pies pogrzebany). Poprzednio były już podobne problemy z hamulcami ponieważ komputer widział jakiś problem i trzymał je cały czas lekko zaciśnięte na tarczach- do tego akurat serwis się przyznał i wgrali łatkę.
Z windami jest podobnie. Signum temporischera pisze:Kiedyś auto się zepsuło to wyjmowałeś z bagażnika młotek, kombinerki, klucz13... Teraz bez płyty z upgradem nawet nie podchodź...
nadal twierdzę, że tak nie powinno być i jest to jakaś usterka....Templar pisze:O tym co pokazujesz na filmiku pomarzyć mogęWszystko było prawidłowo ustawione ze strony kierowcy- sprawdzane nie raz... Z tego co wiem to w stosunku do mitsubishi zmieniony jest silnik i oprogramowanie sterujące tym całym tałatajstwem (i wydaje mi się że tu jest pies pogrzebany). Poprzednio były już podobne problemy z hamulcami ponieważ komputer widział jakiś problem i trzymał je cały czas lekko zaciśnięte na tarczach- do tego akurat serwis się przyznał i wgrali łatkę.
Dla tego to ojciec jeździ citroenem a ja 18-letnim patrolemchera pisze:Kiedyś auto się zepsuło to wyjmowałeś z bagażnika młotek, kombinerki, klucz13... Teraz bez płyty z upgradem nawet nie podchodź...
Nie low tylko lock - nie reduktor tylko elektropółblokada sprzęgła.kubbaas pisze:... ciekawe czemu wiec auto ma 4wd low...
Ten citroen, to nawet nigdy Francji nie widział.Adamo pisze:Ostatni citroen jakiego kupiłem nowego to C-5. Przez 2 lata zepsuło sie prawie wszystko i sprzedałem za pół ceny zanim gwarancja się skończyłaTemplar pisze:O tym co pokazujesz na filmiku pomarzyć mogęWszystko było prawidłowo ustawione ze strony kierowcy- sprawdzane nie raz... Z tego co wiem to w stosunku do mitsubishi zmieniony jest silnik i oprogramowanie sterujące tym całym tałatajstwem (i wydaje mi się że tu jest pies pogrzebany). Poprzednio były już podobne problemy z hamulcami ponieważ komputer widział jakiś problem i trzymał je cały czas lekko zaciśnięte na tarczach- do tego akurat serwis się przyznał i wgrali łatkę.
Zapewne tak...ale niesmak do Citroena pozostałWiechu pisze:Ten citroen, to nawet nigdy Francji nie widział.Adamo pisze:Ostatni citroen jakiego kupiłem nowego to C-5. Przez 2 lata zepsuło sie prawie wszystko i sprzedałem za pół ceny zanim gwarancja się skończyłaTemplar pisze:O tym co pokazujesz na filmiku pomarzyć mogęWszystko było prawidłowo ustawione ze strony kierowcy- sprawdzane nie raz... Z tego co wiem to w stosunku do mitsubishi zmieniony jest silnik i oprogramowanie sterujące tym całym tałatajstwem (i wydaje mi się że tu jest pies pogrzebany). Poprzednio były już podobne problemy z hamulcami ponieważ komputer widział jakiś problem i trzymał je cały czas lekko zaciśnięte na tarczach- do tego akurat serwis się przyznał i wgrali łatkę.
![]()
Cała trójca, jedzie na jednej linii w Japonii.
gwoli sprostowania.kubbaas pisze:w tym servisie to niezli debile pracują... ciekawe czemu wiec auto ma 4wd low...
odbijają piłeczke - nawet jak macie go sprzedac to napendy warto naprawic...
akurat w tych modelach to patent mitsu i sprawdza sie bardzo fajnie nawet w cięższym terenie co było widac...
Robili do czasu aż zaczeli robić instalację elektryczną na CAN-ieDmieszcz pisze: Po za wszystkim uważam, że robią super furyz wyjątkiem poprzedniej C5
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości