jak było przerabiane to bije się w głowę ale, albo szukajka nie znalazła albo nie umiem z niej korzystać

ktoś polecił mi Xantie jako wygodne ale nic o tym nie wiem.
Moderator: Marcin-Kraków
Awaryjne !? A co sie spsulo tak na powaznie. Zawiecha wynalazek ? no ja cie prosze, kilka gruszek plus rurki z lhaemem w srodku to taki wynalazek ? Prostota ktora daje niesamowity komfort i bezawaryjna jazde, gruchy wytrzymuja duzo dluzej niz najdrozszy amor, wymiana banalnie prosta a sama grucha taniocha. Z tym kolysaniem to tez przesadziles.....alibia1112 pisze:
Użytkowałem cytryne przez 3 lata, wygodne autko ale jak kazdy francus awaryjne (elektryka)
nie wspomne o zawieszeniu super wygoda jak ktos lubi kolysanie i nie ma choroby morskiej.
trudno znaleść speca od tej zawiechy (wynalazek)
Adamek pisze:Awaryjne !? A co sie spsulo tak na powaznie. Zawiecha wynalazek ? no ja cie prosze, kilka gruszek plus rurki z lhaemem w srodku to taki wynalazek ? Prostota ktora daje niesamowity komfort i bezawaryjna jazde, gruchy wytrzymuja duzo dluzej niz najdrozszy amor, wymiana banalnie prosta a sama grucha taniocha. Z tym kolysaniem to tez przesadziles.....alibia1112 pisze:
Użytkowałem cytryne przez 3 lata, wygodne autko ale jak kazdy francus awaryjne (elektryka)
nie wspomne o zawieszeniu super wygoda jak ktos lubi kolysanie i nie ma choroby morskiej.
trudno znaleść speca od tej zawiechy (wynalazek)
kylo_k2 pisze:
A co do cytryn, to są bardzo dobre samochody tylko w tym kraju nadal krąży nieprawdziwa opinia że się psują, a hydraulika jak się dba to praktycznie jest bezobsługowa.
o to toBalu-Balu pisze:kylo_k2 pisze:
A co do cytryn, to są bardzo dobre samochody tylko w tym kraju nadal krąży nieprawdziwa opinia że się psują, a hydraulika jak się dba to praktycznie jest bezobsługowa.
Dlatego ja kupuję te auta tanio i cieszę się z jazdy. Dla mnie szmelcwagen nie jest warty swojej ceny
kup sobie 2. generację z 2.0 hdiDamnIt! pisze:No dobra - ale czy wszystkie cytryny C5 są takie dobre jak piszecie? Bo to już chyba ze 3 generacje są. Jest jakiś w miarę niekłopotliwy diesel w tym samochodzie? Albo jakaś rozsądna benzynka co LPG lubi?
Jeśli tracisz na wyjebany wózek to dobry nie będzie jak wszystkie, trzeba oglądać. Ale tak C5 są fajne i dobre. Silniki w dyszlach C5 gen 1 to Commonrail: 2.0 HDI i 2.2 HDI produkowane od 2001 r i tych powinieneś szukać. Dobrze jadą a przy tym są niesamowicie oszczędne. Buda duza i wygodna a o komfortowym zawieszeni pisać to chyba nie trzeba.DamnIt! pisze:No dobra - ale czy wszystkie cytryny C5 są takie dobre jak piszecie? Bo to już chyba ze 3 generacje są. Jest jakiś w miarę niekłopotliwy diesel w tym samochodzie? Albo jakaś rozsądna benzynka co LPG lubi?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość