Sypialnia w plaskatym
Moderator: Marcin-Kraków
Sypialnia w plaskatym
Po kolejnej kimce w aucie na parkingu mam ochote poszukac sposobu na firanki. Problem dotyczy mojej skromnej renówki.
Bede wdzieczny za wszelkie uwagi i propozycje.
Bede wdzieczny za wszelkie uwagi i propozycje.
Re: Sypialnia w plaskatym
gardiny chcesz do auta wsadzić ?
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
- kulkagsx1200
jakis spray , psikasz po szybach i masz spokoj 

jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

Kurcze jaja sobie robicie, a tu czlowiek rady szuka. Na ochloniecie, jeszcze rok temu w pupie mialem co dzieje sie na zewnatrz, ale ostatnio jakos tak dziwnie sie czuje i spac nie moge. Starym pierdzielem niby nie jestem, ale problem sie pojawil i szukam rozwiazania. Liczylem, ze jakas koncepcje tutaj ktos podrzuci, glownie dlatego, ze przy szykowaniu wyprawowki temat mogl sie pojawic. Jezeli sie pomylilem, przepraszam i prosze o zamkniecie.
- kulkagsx1200
ale nie w tym rzecz kolego, poprostu w chemicznym czy jakims kosmetycznym poszukaj szpraja do mycia czy cos w tym stylu co po zapryskaniu na szybe zmatuje ja , potem sobie wytrzesz i masz spokoj . drugie to folia na szybe , przyciemnij sobie , nawet nie mocno a w nocy z zewnarrz nic nie bedzie widac , natomiast ty bedziesz widzial ok 

jeepniety 
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

Okleić folią - lustrem weneckim? Jak dla mnie trochę barokowo to wygląda ale pewnie nie grzeje się jak przyciemniane.
Dla sporadycznej drzemki nie robiłbym nic. Albo godzinę wcześniej znaleźć ustronny zjazd, albo pojechać godzinę dłużej, nawet latarka zbłąkanego dzielnicowego nie wytrąci Cię z zasłużonego wypoczynku.
Dla sporadycznej drzemki nie robiłbym nic. Albo godzinę wcześniej znaleźć ustronny zjazd, albo pojechać godzinę dłużej, nawet latarka zbłąkanego dzielnicowego nie wytrąci Cię z zasłużonego wypoczynku.
przyciemniona szyba (dobrą folią) zatrzymuje dużo ciepła i nie grzeje się wnętrze
ja mam zrobione najciemniejszą folią jaka była i do środka nie widać zupełnie nic
i nad ranem jak na zewnatrz brzask to można jeszcze spokojnie spać
zawsze też możesz sobie na oczy założyć takie coś
http://nokautimg3.pl/p-2b-eb-2bebf8af52 ... nczowe.jpg
ja mam zrobione najciemniejszą folią jaka była i do środka nie widać zupełnie nic
i nad ranem jak na zewnatrz brzask to można jeszcze spokojnie spać
zawsze też możesz sobie na oczy założyć takie coś

http://nokautimg3.pl/p-2b-eb-2bebf8af52 ... nczowe.jpg
biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"
Folia i bedzie git.
A jak nie to na landklinice gdzies bylo opisane jak firanki zrobic.
A jak nie to na landklinice gdzies bylo opisane jak firanki zrobic.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...