dzik
Moderator: Marcin-Kraków
dzik
Wiadomość dnia
Dzik - propozycja na czasie
10.11.2004 12:02
RAPORT- wto
Z końcem października Instytut Techniki Pancernej i Samochodowej (WITPiS) w Sulejówku rozpoczął testy najnowszego - praktycznie pierwszego od dawna - polskiego samochodu pancernego, przeznaczonego dla służb strzegących porządku publicznego oraz dla sił zbrojnych. Modułowy Samochód Pancerny Dzik (określany także mianem Samochodu Patrolowo-Interwencyjnego; SPI) został zaprojektowany przez inżynierów AMZ w Kutnie przy współpracy WITPiS w ramach realizacji rosnącego zapotrzebowania na tego typu pojazdy, związanego nie tylko z misjami zagranicznymi SZ RP, ale także ze zmianą charakteru zagrożenia wewnętrznego i sposobów działania grup przestępczych, niekoniecznie mających charakter terrorystyczny.
Dzik - propozycja na czasie
10.11.2004 12:02
RAPORT- wto
Z końcem października Instytut Techniki Pancernej i Samochodowej (WITPiS) w Sulejówku rozpoczął testy najnowszego - praktycznie pierwszego od dawna - polskiego samochodu pancernego, przeznaczonego dla służb strzegących porządku publicznego oraz dla sił zbrojnych. Modułowy Samochód Pancerny Dzik (określany także mianem Samochodu Patrolowo-Interwencyjnego; SPI) został zaprojektowany przez inżynierów AMZ w Kutnie przy współpracy WITPiS w ramach realizacji rosnącego zapotrzebowania na tego typu pojazdy, związanego nie tylko z misjami zagranicznymi SZ RP, ale także ze zmianą charakteru zagrożenia wewnętrznego i sposobów działania grup przestępczych, niekoniecznie mających charakter terrorystyczny.
1. Muscel'69
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Dawno nie widziałem takiego brzydactwa.Wojtek_K pisze:http://nt.interia.pl/news?inf=561038
Wzornictwo to niestety mamy do kitu

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Nie obrażaj chłopaków z technikum.....widocznie chodziłeś dohomikk pisze:no raczej sie nie wysilili. porażka absolutna. to wygląda jak praca dyplomowa z technikum samochodowego
ogólniaka, bo jak byś zobaczył co potrafi dyplomowy rocznik
wykombinować to by ci kopara opadła

bez urazy

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Chodziłem do plastyka.JA'JACEK pisze:Nie obrażaj chłopaków z technikum.....widocznie chodziłeś dohomikk pisze:no raczej sie nie wysilili. porażka absolutna. to wygląda jak praca dyplomowa z technikum samochodowego
wykombinować to by ci kopara opadła![]()
bez urazy

Że chłopaki z samochodówki potrafią to ja wiem! pytanie tylko dlaczego nasi "inzynierowie" nie potrafią..może sie im po prostu nie chce
XJ 4.0 92 był, teraz jest XJ tyle, że 900 bobber
GG 3814878
GG 3814878
Chcieć to im może się i chce, ale oni nie chodzili ani do samochodówki ani do plastyka.homikk pisze:Chodziłem do plastyka.JA'JACEK pisze:Nie obrażaj chłopaków z technikum.....widocznie chodziłeś dohomikk pisze:no raczej sie nie wysilili. porażka absolutna. to wygląda jak praca dyplomowa z technikum samochodowego
wykombinować to by ci kopara opadła![]()
bez urazy![]()
Że chłopaki z samochodówki potrafią to ja wiem! pytanie tylko dlaczego nasi "inzynierowie" nie potrafią..może sie im po prostu nie chce

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.