Potrzebna buda

- inne samochody terenowe

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
byczy

Kontaktowanie:

Potrzebna buda

Post autor: byczy » czw lis 25, 2004 2:29 pm

Mam 14toletniego Miśka (krótkie kanciaste Mitsubishi Pajero 2,5TD), w którym nadwozie dożyło swych dni. Blachy przerdzewiały, poza tym dostał w dupę na szosie. Nowych blach do tego stworka nie można wykołować, a łatanie częściami z odzysku nie ma sensu. Szkoda mi jest przeznaczyć go na szrot, bo mechanika trzyma się dobrze a i rama też jest w jednym kawałku. Wiem, że jeżdzą po drogach i na rajdy wynalazki (najczęściej na ramie od UAZa) z budami z laminatu (podobno są CJ7 i Gelanda). Czy ktoś ma namiary na producenta takich nadwozi lub jakichś innych, które można byłoby wpasować na ramę mojego miśka? Oczekuję wszelkich rozsądnych propozycji zmotania jakiejś budy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
krótkie kanciaste Pajero 2,5TD -było, ale się skończyło

Awatar użytkownika
BOOGIE

Post autor: BOOGIE » czw lis 25, 2004 2:37 pm

Budy CJ7 robia gdzieś w Gdańsku i chyba jest tu gdzieś kontakt bo temat był już poruszany. Poszukaj na forum JEEPa
Teraz my was jemy =)

Awatar użytkownika
Silvestr

Post autor: Silvestr » czw lis 25, 2004 4:15 pm

Kiedyś spisywałem jakieś namiary do producenta podawane na forum. Jak coś znajdę to podam...
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8

Awatar użytkownika
WyRC

Kontaktowanie:

Post autor: WyRC » czw lis 25, 2004 5:49 pm

Jak coś takiego www.pro-cross.com Cię interesi
to może Ci pomogę

www.pro-cross.com

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne samochodziki”