Brak świateł -tył- Feroza

Feroza, Wildcat, Rocky

Moderator: s3R

lbs5

Brak świateł -tył- Feroza

Post autor: lbs5 » śr wrz 17, 2008 9:19 am

Witam, po dłuższej nieobecności z kolejnym pytaniem. Tracą mi się wszystkie tylne światła i podświetlanie deski. Zostają tylko mijania i długie. Czasem pomaga ponowne/kilkakrotne odpalenie , ale coraz częściej już i to nie daje rezultatu. Mieliście podobny problem? Jak udało się go rozwiązać. Dziękuję za info

tower5

Post autor: tower5 » śr wrz 17, 2008 1:19 pm

objawy wskazują na przełącznik a jak nie on to trzeba się pobawić i poruszać różnymi kablami pod kierownicą bo któreś styki nie domagają, ale raczej przełącznik
F78

K260 Inowrocław
Kontaktowanie:

Re: Brak świateł -tył- Feroza

Post autor: K260 Inowrocław » śr wrz 17, 2008 1:32 pm

lbs5 pisze:Witam, po dłuższej nieobecności z kolejnym pytaniem. Tracą mi się wszystkie tylne światła i podświetlanie deski. Zostają tylko mijania i długie. Czasem pomaga ponowne/kilkakrotne odpalenie , ale coraz częściej już i to nie daje rezultatu. Mieliście podobny problem? Jak udało się go rozwiązać. Dziękuję za info
istnieje cos takiego jak bezpieczniki :wink:
miałem to samo tylko w rockym, okazało sie że do wymiany bezpieczniki, wymieniłem rozwalone i działa :)2
Suzuki Samurai 1.3 Springi, simex, wolne mosty
Czyli moje potwory i spółka :)21 :)21

lbs5

Post autor: lbs5 » śr wrz 17, 2008 3:42 pm

Dzięki, ale bezpieczniki , to była pierwsza rzecz, którą sprawdziłem :wink:

Awatar użytkownika
Ojo

Post autor: Ojo » śr wrz 17, 2008 7:50 pm

Sprawdż czy masz masę. Miałem taki przypadek ..... odłamał się przewód z akumulatora podłączony do karoserii. Fiksowały mi wszystkie wskażniki, gasły światła. Po zrobieniu porządku z kablem, jak reką odjął...
Borowiackie Stowarzyszenie Driftingu Polnego

ODPOWIEDZ

Wróć do „Daihatsu”