Feroza po wymianie visco padła !
Moderator: s3R
Feroza po wymianie visco padła !
Wymienilem visco chce odpalic fure kreci kreci i nic paliwo mam wiec nie wiem co do cholery znowu sie stalo 

Re: Feroza po wymianie visco padła !
A jakiegoś kabelka nie urwałeś przy okazji ?
Zdrapek i poharatka
nie widze nowych wiszacych luzno kabli
odpialem tylko rure ktora leci z dolotu, podcinienie do chlodnicy i wymienilem visco a jak chce terz odpalic to dupa
czy jest opcja przypadkowego przestawienia rozrzadu lub cos w tym stylu ?
odpialem tylko rure ktora leci z dolotu, podcinienie do chlodnicy i wymienilem visco a jak chce terz odpalic to dupa
czy jest opcja przypadkowego przestawienia rozrzadu lub cos w tym stylu ?
Raczej nie 
Ale rozrusznik kręci tak ? iskra jest ?
A masz LPG ?

Ale rozrusznik kręci tak ? iskra jest ?
A masz LPG ?
Zdrapek i poharatka
rozrusznik kreci, czy iskra jest tego nie wiem, gaz mam ale na gazie jest identycznie
zaraz chyba wsadze szmate do baku i...
zaraz chyba wsadze szmate do baku i...

a nie wypiąłeś tych kabelków od sterowania paliwem: benz / LPG ?
Zdrapek i poharatka
chyba nie bo nawet nie wiem gdzie one sa 
Dzisiaj znalazlem jeden kabelek chyba masowy z lewej strony filtra paliwa ma okolo 15- 20 cm nie wiem gdzie go podlaczyc wyglada ze jest to cos w rodzaju zlamanego konektorka ale nigdzie nie widze reszty
Niestety mysle ze ten kabelek to tez nie bedzie to ale mozna sprawdzic - kto wie gdzie go podpiac
?

Dzisiaj znalazlem jeden kabelek chyba masowy z lewej strony filtra paliwa ma okolo 15- 20 cm nie wiem gdzie go podlaczyc wyglada ze jest to cos w rodzaju zlamanego konektorka ale nigdzie nie widze reszty

Niestety mysle ze ten kabelek to tez nie bedzie to ale mozna sprawdzic - kto wie gdzie go podpiac

Fercia dalej martwa
moze to cos z gazem tzn z tym calym parownikiem
moze ktos sie na tym zna i powie mi co tam moglo sie zepsuc ze nie odpala na benzynie ani na gazie ?
czy w chlodnicy podczas krecenia rozrusznikiem moze pojawic sie powietrze ? bo mialem przez chwilke wsadzona dolna uszczelke korka tak ze nie dalo rady spuscic nadmiaru do zbiorniczka i wtedy weze robily sie twarde a jak odkrecilem korek to spuscilo do wyrownawczego dosc duzo powietrza !

czy w chlodnicy podczas krecenia rozrusznikiem moze pojawic sie powietrze ? bo mialem przez chwilke wsadzona dolna uszczelke korka tak ze nie dalo rady spuscic nadmiaru do zbiorniczka i wtedy weze robily sie twarde a jak odkrecilem korek to spuscilo do wyrownawczego dosc duzo powietrza !

Zaciągnij lepiej do tego auta jakiegoś mechanika ...
Zdalne naprawianie samochodu niekoniecznie jest skuteczne.
Zdalne naprawianie samochodu niekoniecznie jest skuteczne.
Zdrapek i poharatka