linka prędkościomierza...
Moderator: s3R
- BartekMW1975
- jestem tu nowy...
linka prędkościomierza...
witam poszukuję linki prędkościomierza do Ferozy z 91 roku...najpierw przeszukałem forum i nie znalazłem takiego tematu, przeszukałem allegro i nie znalazłem ani jednej...szukałem po sklepach internetowych i nie znalazłem..dzwoniłem do intercarsu - powiedzieli ze nie występuje jako zamiennik...tylko oryginał z salonu...a gdzie jest w Polsce salon Daihatsu w którym mają części do Ferozy? no chyba zeby kombinować przez tą firmę w Poznaniu...ma ktoś namiary na nich ? z góry dziękuję..
NO RISK - NO FUN
Re: linka prędkościomierza...
Są firmy które dorabiają na wzór starej.BartekMW1975 pisze:witam poszukuję linki prędkościomierza do Ferozy z 91 roku...najpierw przeszukałem forum i nie znalazłem takiego tematu, przeszukałem allegro i nie znalazłem ani jednej...szukałem po sklepach internetowych i nie znalazłem..dzwoniłem do intercarsu - powiedzieli ze nie występuje jako zamiennik...tylko oryginał z salonu...a gdzie jest w Polsce salon Daihatsu w którym mają części do Ferozy? no chyba zeby kombinować przez tą firmę w Poznaniu...ma ktoś namiary na nich ? z góry dziękuję..
Feroza '95
A jak to jest, wykorzystują elementy ze starej (zakrętki) czy są w stanie coś dobrać nowego, nie mając starej?
Daihatsu 4x4 Fan Klub Polska [ http://daihatsu.glt.pl ] - znów OnLine (2o13r.)
Z tego co wiem, to wszystkie zakucia, jak i sama linka są nowe. Pewnie jak linka jest typowa, to i starej na wzór nie potrzebują.nes421 pisze:A jak to jest, wykorzystują elementy ze starej (zakrętki) czy są w stanie coś dobrać nowego, nie mając starej?
Feroza '95
telefon do Poznania jest dział niżej
Pani Agnieszka nr tel : 61 86 86 975

Pani Agnieszka nr tel : 61 86 86 975
"Żywot Briana"
-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!
-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!
Linki Konsor Kraków, dorabiają wszystkie, wystarczy wysłać starą, albo przywieźć, nie trzeba pancerza. Wyciągasz obydwie części od góry i od dołu. www.konsor.pl
poległ pod Jesionem: Daihatsu Wildcat F75 2,8TD