Może ktoś już tego dokonał w swoim sprzęcie

Moderator: s3R
To zaspawa przeguby, co za problem?Ziołek pisze:Chodzi ci o spawanie dyfra?
To ja już bym wolał bez szpery jeździć niż na spawanym dyfrze, poza tym, i tak słabe przeguby, dostaną jeszcze bardziej po dupie, a co za tym idzie będą częściej padać.
selim pisze:masakra....
nadglowski pisze: Ja jestem GŁUPI jeżeli to polepszy czyjeś samopoczucie to mogę uznać się za DEBILA.![]()
zaspawasz mosty , zaspawasz przeguby ...ale skrzyni i reduktora to już nie zaspawasznadglowski pisze:Doba panowie dziękuję za wyczerpujące wypowiedzi temat uważam za zamknięty przynajmniej dla mnie.![]()
Niema sensu pytać o cokolwiek ani tez składać żadnych sensownych lub nie propozycji modyfikacji.
Wydawało mi się że forum to "miejsce" gdzie można dowiedzieć się czegoś ciekawego, poznać opinie innych itd. ale okazuje się że tu się drwi, wyśmiewa i licytuje kto jest mądrzejszy.![]()
Ja jestem GŁUPI jeżeli to polepszy czyjeś samopoczucie to mogę uznać się za DEBILA.![]()
Na koniec proponuję zmianę tytułu na 100% szpery w mózgu.![]()
Pozdrawiam wszystkich.
Mad Max pisze:O małym IQ to może co najwyżej świadczyć to, że nie potrafisz dokończyć... że nie umiesz wymyślić sobie lepszego nicka niż is200 czy 0000
Selim to jeszcze wyższy poziomPiotrul pisze:Mad Max pisze:O małym IQ to może co najwyżej świadczyć to, że nie potrafisz dokończyć... że nie umiesz wymyślić sobie lepszego nicka niż is200 czy 0000![]()
Rozumiem, że nick Mad Max świadczy o wysokim IQ![]()
Muszę przyznać Ci trochę racjiis200 pisze:Kolego "nadglowski" to nie do Ciebie. Wkurzają mnie wszystko wiedzący "guru", którzy powinni gotować się w sosie własnym. Pytać jak się nie wie, to nie grzech, ale te kretyńskie odpowiedzi i wyśmiewanie to "żenua". Forum jest dla wszystkich, zawsze ktoś robi za nowego , "młodego". To nie problem...
Tak wiec bez urazy i pozdrowienia dla "wszystko wiedzących "guru"..
Teraz zapewne się skonsolidują jak chłopaki od Jarka i mi przy p.......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość