Mam pytanie czy resory od Daihatsu Wildcat oraz Rocky pasują do feroza.
Jakby ktoś miał na sprzedarz jakieś tanie resory do Daihatsu feroza prosze pisać pw.
A także amortyzatory tez do ferozy. Dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam
Witam resory i amortyzatory feroza
Moderator: s3R
Re: Witam resory i amortyzatory feroza
Pióra na przód do rokiego dokładałem z poloneza a na tył od żuka 

Może znacie jakieś auta których resory pasują do resorów ferozy? Bardzo bym prosił o odpowiedzi, i również z góry za nie dziękuje.
Na 90% zamienne są resory tylne feroza/rocky - z żadnego innego auta nie podejdą plug&play. Poczytaj, poszukaj na forum - dość dużo na ten temat było - ludzie przewiercali resory żuk, isuzu i takie tam, z tym, że potrafiły później pękać na starym otworze.
Ja trzeci rok jeżdżę na resorach mazurowych, i jestem z nich cały czas zadowolony, mają tylko jedną wadę - cenę.
Posiadam też resory oryginalne, nie wiem tylko na ile były klapnięte - po prostu jak dla mnie było za nisko i za miękko (wożę czasem autem ciężkie ładunki), dlatego zaraz po kupnie auta zainwestowałem w resory Mazura.
Ja trzeci rok jeżdżę na resorach mazurowych, i jestem z nich cały czas zadowolony, mają tylko jedną wadę - cenę.
Posiadam też resory oryginalne, nie wiem tylko na ile były klapnięte - po prostu jak dla mnie było za nisko i za miękko (wożę czasem autem ciężkie ładunki), dlatego zaraz po kupnie auta zainwestowałem w resory Mazura.
-
- jestem tu nowy...
Ja mam zamontowane od Frontery A bez żadnych przeróbek