Daihatsu Meeting / Daihatsu Treffen

Feroza, Wildcat, Rocky

Moderator: s3R

Gonzo4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Daihatsu Meeting / Daihatsu Treffen

Post autor: Gonzo4x4 » ndz kwie 29, 2007 9:48 pm

Hello,

I am from Belgium and i organise a big international Daihatsu Meeting.
It is on 19 and 20-05-2007, in a small town near Antwerp.

There are prices for most beatiful restaurated Daihatsu, for roughest prepared Daihatsu and for the participant who drive the most kilometers to the event.

There will be Belgium, Netherlands, englisch and German Daihatsu drivers, and i hope some polisch Daihatsu owners also.

30 euro for 2 days off-road driving, camping with BBQ and fireplace, swap-meet, mini-trial competition and lots of fun.

For more info mail to me: gonzo4x4@pandora.be

www.gonzo4x4.be

Regards from belgium
Gonzo

Obrazek

Awatar użytkownika
profesorr

Post autor: profesorr » pn kwie 30, 2007 6:45 am

no panowie może się wybierzemy ?? ?? :roll:

Gonzo4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Gonzo4x4 » wt maja 01, 2007 5:44 am

Tak!!

See you in Belgium :)2

Awatar użytkownika
profesorr

Post autor: profesorr » czw maja 03, 2007 3:33 pm

witam,tak sobie siedzę i myślę,że trzeba by pokazać,że też należymy do uni i nie powinno zabraknąć tam samochodu z polską flagą....,więc doszedłem do wniosku,że jak się uda wszystko zorganizować 8) to się wybiorę :D .od jutra zaczynam poszukiwania sponsorów :roll: którzy w jakiś sposób będą mogli przyczynić się aby ten pomysł wypalił,wiem że czasu nie ma za wiele ale zobaczymy...tak więc od jutra obdzwaniam znajome firmy handlujące częsciami do samochodów czy w zamian za zareklamowanie ich w jakiś sposób na samochodzie(np.naklejki)zgodzą się wspomóc w jakiś sposób(finansowo,częsciami na do przygotowania samochodu),pózniej oczywiście przedstawię zdjęcia ze zlotu i jak się zgodzicie to napiszę podziękowania na forum dla wszystkich osób które przyczynią się do tego wyjazdu.druga sprawa jak byłby ktoś chętny na taki wyjazd w charakterze pilota to proszę o kontakt bo samemu tak łyso jechać ale jak trzeba będzie i będą środki to pojadę nawet sam 8) .jesli ktoś byłby chętny w jakiś sposób wspomóc to piszcie na priva lub dzwoncie(jesli z wyjazdu nic nie wyjdzie zwracam wszystko).na zakończenie proszę o wasze opinie,sugestie,rady na temat tego pomysłu. mój numer kontaktowy 660675798 jarek,pozdrawiam

Awatar użytkownika
rockold

Post autor: rockold » pt maja 04, 2007 12:34 pm

Profesorr wielkie brawa dla Ciebie mam nadzieje że Twoje plany dojdą do skutku :)2 :)2 :)2 .
W końcu ktoś tam musi pokazać jak się jeździ w terenie a kto inny jak nie Polak 8) :D :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Daihatsu”