I kwestia taka,że właśnie pomimo wyjętych sprzęgiełek tyle żłopie szkapa.
Czy może właśnie ten most winienem rozpiąć jakoś?
Lub inaczej- jak sprawić, żeby w takiej sytuacji most i wał się nie kręciły,bo się za bardzo nie znam?
Dzienx i pozdro!

Moderator: s3R
Tylko,że one chyba padły totalnie.Mechanik mi sprzęgiełka wyjął i obręcze były w kilku kawałkach,a jak się domyślam, winny być w całości,tak?Jeśli cuś da się mimo wszystko zrobić(np. zespawać czy jakoś tak) to napisz jak,bo nie za bardzo jestem biegły w kombinowaniu z tymi rzeczami,a odrdzewić to jakoś dam radędzaGi pisze:albo zamias kupowac sobie napraw, ja zrobilem sobie takie automaciki, prosta sprawa, na poczatek usun rdze jak nic nie jest urwane to beda dzialaly, u mnie byl wiekdzy problem ale tezdalo sie zrobic
Filtr oleju w prawie kazdym sklepie motoryzacyjnym, jak nie maja to na drugi dziem Ci sciagna. Ja kupuje w Intercarsie. Najlepszy olej to syntetyk, jesli nie jestes pewny jaki byl wczesniej to pol syntetyk.Nie zaleca sie wlewania syntetyka jesli auto jezdzilo na mineralnymPawelec_wawa pisze:Temat jak widze staryjednak postanowilem go odgrzac zeby nie zaczynac nowego wątku...
![]()
Poradzcie jaki olej do silnika? jaka lepkosc? gdzie filtr oleju kupic![]()
pozdr,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość