Moderator: s3R
ja zmieniłem jakiś m-c temu z 31 na 235/75 właśnie te z wadowic i różnica jest spora w mocy a niewielka w prześwicie... to jest 30 ' po prostu.barteks pisze:Dla poszukujacych, sprawdzalem opony Dakar te w Wadowicach i maja nienapomowane wysokosc 44 cm (najwiekszy rozmiar na felge 15 cali, 31 cali to chyba 47 cm, wiec te dakar mimo ze fajny bieznik i sprawdzone, a przede wszystkim polowa ceny BFG, nie polecam bo troszke male, teraz mam w tym rozmiarze czyli 235x75x15 (okolo 43/44cm wysokosci) i sa git co do przyspieszen i jazdy po czarnym (pali 10 l. w miescie) ale troszke niskie. Chyba pozostaje BFG, bo w tym rozmiarze zamiennika ktory bi mi sie optycznie podobal nie widze.
S3r czyli jaki masz przeswit pod gruszka mostu tylnego teraz a jaki miales na 31 cali?s3R pisze: ja zmieniłem jakiś m-c temu z 31 na 235/75 właśnie te z wadowic i różnica jest spora w mocy a niewielka w prześwicie... to jest 30 ' po prostu. ...
nie wiem... popatrz na mojej stronie może są jakieś stare. ale różnica będzie około 1 cm.S3r czyli jaki masz przeswit pod gruszka mostu tylnego teraz a jaki miales na 31 cali?
Masz jakies foty auta na jednych i drugich oponach?
czepiasz się. to jest nalewka i mimo iż pisze 235/75 to w faktycznie ma 30 cali... jak pisze to wiem, nies3R 235/75 to jest nie cale 29 cali (to tak dla scislosci, nie zebym sie czepial )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość