poszukiwany właściciel ferozy
Moderator: s3R
Re: poszukiwany właściciel ferozy
Samuraj naprawdę suuper .Trza tylko wymienic zawieszenie (na sprężyny),silnik lub jego zasilanie ( bo jest do bani),przeguby (bo za słabe) itd
... koła, bo za małe, mosty, bo za wąskie, wały, bo za mały rozstaw osi, jeszcze mała kosmetyka karoserii i jakby się nie starał wychodzi takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=4pJyaDR3M4Mpiotrh pisze:Samuraj naprawdę suuper .Trza tylko wymienic zawieszenie (na sprężyny),silnik lub jego zasilanie ( bo jest do bani),przeguby (bo za słabe) itd
Wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać

jeden lubi pomarańcze, inny jak mu nogi śmierdzą, więc nie popadajmy w paranoję.
i w ten wspaniały sposób wątek został skasztaniony do cna.
Daihatsu Feroza 1.6 '89 6860
Bertone Freeclimber 2.7i '90 1646
Range Rover L322 4.4 V8
Range Rover L322 4.4 V8
Tutaj nikt nie popada w paranoje tylko zgonię z ideą forum, Hyde Park każdy wypowiada swobodnie swoje poglądy.
Moim zdanie wątek nie jest skaszniony bo jest o Daihatsu Feroza i o opiniach na temat tego auta. No chyba, że opinie miały być jak partia - jedyne, słuszne i przewodniczące - to tak wątek trzeba zamknąć
@ jimmie nikt tu nie napsiał,że Feroza to mega h...jowe auto a reszta to cukiereczki Nawet kolega Piotrh napisał, że
Moim zdanie wątek nie jest skaszniony bo jest o Daihatsu Feroza i o opiniach na temat tego auta. No chyba, że opinie miały być jak partia - jedyne, słuszne i przewodniczące - to tak wątek trzeba zamknąć

@ jimmie nikt tu nie napsiał,że Feroza to mega h...jowe auto a reszta to cukiereczki Nawet kolega Piotrh napisał, że
piotrh pisze:Samuraj naprawdę suuper .Trza tylko wymienic zawieszenie (na sprężyny),silnik lub jego zasilanie ( bo jest do bani),przeguby (bo za słabe) itd
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
więc koledze mogę doradzić kurs czytania ze zrozumieniem a potem przeczytanie tematu i pierwszego wątku.Eskapada pisze:Tutaj nikt nie popada w paranoje tylko zgonię z ideą forum, Hyde Park każdy wypowiada swobodnie swoje poglądy.
Moim zdanie wątek nie jest skaszniony bo jest o Daihatsu Feroza i o opiniach na temat tego auta. No chyba, że opinie miały być jak partia - jedyne, słuszne i przewodniczące - to tak wątek trzeba zamknąć![]()
piotrh pisze:Samuraj naprawdę suuper .Trza tylko wymienic zawieszenie (na sprężyny),silnik lub jego zasilanie ( bo jest do bani),przeguby (bo za słabe) itd

a jak kolega wątpi w co pisze to niech mi powie co temat i wątek pierwszy ma wspólnego z opinią na temat auta w sensie marki i modelu
pytanie jest proste i logiczne puki co odpowiedzi nie znalazłem.
teraz już wiem dlaczego ludzie mają po 3000 postów skoro średnio 65% jest kasztanem i off topem
także życzę udanego kursu czytania.
patrol gry60long - sprzedany
feroza - na części
tel 791988904
feroza - na części
tel 791988904
jak już off top to może jaciomp podjedziesz pod nowy dwór na lajtowe upalanie w niedzielę, mamy koło domu ciekawe forty.
a i gruszkówka z łącka się znajdzie.
feroza - na części
tel 791988904
feroza - na części
tel 791988904
może to coś pomoże: http://archiwumallegro.pl/szukaj/
Daihatsu Feroza 1.6 '89 6860
Range Rover L322 4.4 V8
Range Rover L322 4.4 V8
Wielkie dzięki namierzony!jimmie pisze:może to coś pomoże: http://archiwumallegro.pl/szukaj/

piwko stawiam przy okazji
feroza - na części
tel 791988904
feroza - na części
tel 791988904
Zajebiście zachęcajaca propozycjajak już off top to może jaciomp podjedziesz pod nowy dwór na lajtowe upalanie w niedzielę, mamy koło domu ciekawe forty.

Jednak mnie dorwało jesienne choróbsko i muszę wyleżeć.
Jak się wykuruję to może uda sie jeszcze kogoś namówić.
Fercia`93
606297666
606297666
- Damian
-
- Kontaktowanie:
ci co się wypowiadają negatywnie na temat ferozy, dostępności części i jej dzielności terenowej - wuja się znają na sterowaniu rakietą
jako chyba pierwszy w Polsce upalałem ferozą świadomie w terenie (98-02) i złego słowa nie dam powiedzieć o tym zajebistym autku
lepszym od vitary IMHO, choć szkoda że ogranicza je brak profesjonalnego szpeju
jako chyba pierwszy w Polsce upalałem ferozą świadomie w terenie (98-02) i złego słowa nie dam powiedzieć o tym zajebistym autku
lepszym od vitary IMHO, choć szkoda że ogranicza je brak profesjonalnego szpeju
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Z Ferozą niewiele miałem doczynienia, ale jak przyszło mi opracowac budżet rajdowy dla w miarę standardowego Rocky, to okazało się, że jest na tyle mało popularnym pojazdem, że nie opłaca się w niego na taka skalę inwestować. Dlatego się sprzedał... niestety...
FORTITUDINE VINCIMUS