Widać że serducho nabrało kolorku więc pewnie posłuży jeszcze długo

Moderator: s3R
Z tym to nie do końca się zgadzamdomel81 pisze:Na pewno nie pojedzie juz do żadnego mechanika bo wszyscy jakich znam to gównojady, pijaki, oszuści i w znacznej częśći złodzieje.
Cóż....zostawienie tłoków zrobiło swojedomel81 pisze:...............
domel81 pisze: Samochód chyba pojedzie na szrot bo trace powoli do niego cierpliwość trochę szkoda bo fajnie mi się Ferozką jeździło miała nawet lsd. .
Hoolllaaaa hoolllaaaa kolego będą zapisyE.T pisze:Witaj zanim to zrobisz to się odezwij bo szkoda każdej "Furiozy " .Pewnie znajdzie się nie jeden który by chętnie się nią zaopiekował (nie wyłączając mnie)
Bo nie znasz tych, których ja znam, a ci znani mi, specjalizują się głównie w tuszowaniu usterek i wycinaniu katalizatorów nieświadomym klientom taki to okoliczny naród niestety.vandall_jr pisze:Padłeś ofiarą oszczędności-przykra sprawa. Nawet jeśli silnik ma kompresję to nie znaczy iż układ tłokowy jest sprawny.
Z tym to nie do końca się zgadzamdomel81 pisze:Na pewno nie pojedzie juz do żadnego mechanika bo wszyscy jakich znam to gównojady, pijaki, oszuści i w znacznej częśći złodzieje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości