Błotnik lub reperaturka Rocky
Moderator: s3R
Błotnik lub reperaturka Rocky
Witam.Orientuje się ktoś czy są reperaturki przednich błotników do Rockiego, resorak 91r. lub czy podchodzą błotniki od jakiejś toyoty? Na allegro za oryginalne błotniki cenią się jak za zboże, także szukam jakiejś alternatywy. Z góry dziękuję za odopowiedź.
Rocky F75 DL-52
Re: Błotnik lub reperaturka Rocky
150-250zł to dużo wg Ciebie?
Nowych osobiście nie spotkałem.
Nowych osobiście nie spotkałem.
Dzika Koza
Z racji ograniczonego budżetu, owszem
W kolorze nie dostanę, czyli dochodzi ewentualne lakierowanie. A czy błotniki od Ferozy nie pasują do Rockiego ? Ponieważ wizualnie prezentują się bardzo podobnie.

Rocky F75 DL-52
Poczekaj aż będziesz potrzebował tylnich nadkoli, dopiero zobaczycz co to znaczy posucha 

Kolego ja mialem zgnity blotnik to troche czrnej blachy i migomat +fantazja i blotnik powstal triszke wyciac troszke wspawac i wszwstko ok.
Trochę kombinowałem, jednak brak migomatu mocno utrudnia sprawę, ale chyba będę usilnie szukał kogoś z migomatem i może coś wykombinuję.
Rocky F75 DL-52
-
-
Sory że sie wtrace.Jak ja uwielbiam jak ludzie rzeźbia w gównie.150 za błotnik duzo-kolega z migiem czasem i chęcia zrobi to za darmo?Ludzie za grosz przyzwoitości nie macie piszac takie rzeczy.Błotnik pospawac poszpachlowac a na wiosne i tak wyjda purchle 2 centymetry dalej.I od nowa polska ludowa.Powodzenia.
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
E tam...s3R pisze:Najtansza bedzie pianka montazowa.
Ostatnio robiłem coś zawodowo pod jednym sklepem z materialami budowlanymi. Pośród kilku zaparkowanych samochodów jeden wyróżniał się - vw t3. A wyróżniał sie tym, że ubytki w blacharce - ranty błotników, progi i zapewne inne elementy miał ukształtowane z kleju do glazury. A nie dam sobie glowy uciąć czy aby jedna strona gladzią gipsową nie była zaciągnięta.
Może to jest metoda?