Zamiana mechanizmu różnicowego
Moderator: s3R
Zamiana mechanizmu różnicowego
Rozwaliło mi w przednim moście różnicówke dwie satelity rozerwane ,rocky sztywny most na resorach przełożenie 1;3.363 .Czy podejdzie mechanizm z koszen lub sam z tylnego mostu z LSD ,fajnie by było miec z pszodu lsd . Czy może podedzie różnicówka z mostu przedniego rocky co był na zpreżynach .ćzy musi być z mostu sztywnego na resorach .
-
-
Re: Zamiana mechanizmu różnicowego
Z tyłu z LSD na przód pasuje, parę razy już na forum było o tym.
Old Roki newer daj- sprzedany
corsabjedenpięcde- płakałem jak złomowałem
Santana wiertarka
corsabjedenpięcde- płakałem jak złomowałem
Santana wiertarka
Ooooo dzieki kolego
Jeszcze jedno pytanko jak ściągnę dakiel to jak rozpoznać czy jest LSD czy niema . Słyszałem że z LSD jest cztery satelity a bez LSD dwie satelity ,czy może trzeba zwrócić uwagę na coś innego . Mam do kupienia most z LSD tak twierdzi sprzedający niema półosiek w moście tylko zwrokowo można sprawdzić . Ten wkład z LSD chcę wstawić do przedniego mostu ,czy coś jeszcze potrzebuje do tego zestawu .
Czy ktoś wie jak rozpoznać wizualnie mechanizm różnicowy LSD po ściągnięciu dekla
Podrzucę Ci zdjęcie na PW jak wygląda jedno a jak drugie
Jak coś to mam u siebie kilka różnicówek jak chcesz.

Obawiam się,że uzębienie mostu tylnego ma przeciwny zwrot niż przedniego.Tedy tył włożony do przodu będzie przy jeżdzie wprzód jechał "na wstecznym".
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
U mnie z przodu jeździ różnicówka z tylnego mostu i gra i buczy