Przekaźnik przerywacz kierunkowskazów
Moderator: s3R
Przekaźnik przerywacz kierunkowskazów
Hejka, dawno mnie nie było na tym forum, a jeśli chodzi o Daihatsu to nigdy wcześniej.
Moje obecne auto: Daihatsu Terios I 4WD Rocznik 2000 - bardzo proszę, niech mi ktoś powie, napisze a nawet wrzuci fotkę i pokaże, gdzie jest przekaźnik (przerywacz) kierunkowskazów. Prawdopodobnie padł, a nawet nie wiem gdzie jest i jak wygląda.
Jak ktoś wie, to proszę o odpowiedź.
Moje obecne auto: Daihatsu Terios I 4WD Rocznik 2000 - bardzo proszę, niech mi ktoś powie, napisze a nawet wrzuci fotkę i pokaże, gdzie jest przekaźnik (przerywacz) kierunkowskazów. Prawdopodobnie padł, a nawet nie wiem gdzie jest i jak wygląda.
Jak ktoś wie, to proszę o odpowiedź.
Daihatsu Terios I
- minizbowid
-
Re: Przekaźnik przerywacz kierunkowskazów
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Link kieruje wyszukiwarki a ta do sklepów a nawet do jednego fora na którym nic nie ma.
Sorry ale już przeszukałem pół internetu więc daruj sobie ironię.
W sklepach nawet nie ma przerywacza do mojego modelu. A nawet gdyby to i tak sklep nie pokazuje w którym miejscu w aucie ten przerywacz się znajduje.
Post zamieściłem właśnie dlatego, ze nic nie znalazłem w internecie.
Sorry ale już przeszukałem pół internetu więc daruj sobie ironię.
W sklepach nawet nie ma przerywacza do mojego modelu. A nawet gdyby to i tak sklep nie pokazuje w którym miejscu w aucie ten przerywacz się znajduje.
Post zamieściłem właśnie dlatego, ze nic nie znalazłem w internecie.
Daihatsu Terios I
No jak się okazało, dużo tu znawców auta Daihatsu Terios I - i do tego chcących pomóc... tak jak minizbowid
Poradziłem sobie sam.
Dla innych, którzy mieliby podobny problem: Nie wiem dlaczego, ale w moim aucie przerywacz był wciśnięty pod kierownicą ale bardzo głęboko bo aż pod samą przednią szybą. A żeby cholera wzięła tego cymbała, który tam to wcisnął. Dostęp, do przerywacza prawie niemożliwy, trzeba by mieć rączkę dwuletniego dziecka aby tam sięgnąć. Nie mniej po niemal całodniowej walce udało się go z stamtąd wyciągnąć.
Oczywiście przerywacz się zacinał - do wymiany.
Temat można zamknąć.
"Dziękuję" wszystkim za pomoc.
Poradziłem sobie sam.
Dla innych, którzy mieliby podobny problem: Nie wiem dlaczego, ale w moim aucie przerywacz był wciśnięty pod kierownicą ale bardzo głęboko bo aż pod samą przednią szybą. A żeby cholera wzięła tego cymbała, który tam to wcisnął. Dostęp, do przerywacza prawie niemożliwy, trzeba by mieć rączkę dwuletniego dziecka aby tam sięgnąć. Nie mniej po niemal całodniowej walce udało się go z stamtąd wyciągnąć.
Oczywiście przerywacz się zacinał - do wymiany.
Temat można zamknąć.
"Dziękuję" wszystkim za pomoc.
Daihatsu Terios I
- minizbowid
-
Polecam swoją pomoc, do usług. Fakturę mogę wysłać mailem.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Ależ proszę bardzo.
mały zbowidek terminuje w wielu markach jak widać.

Zuch chłopak.
Zdrapek i poharatka
- minizbowid
-
Ależ oczywiście. Nie polecam się

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S