Piasty do Ferozy
Moderator: s3R
Piasty do Ferozy
Mam pytanko - czy Feroza ze wszystkich roczników ma sprzęgiełka z 24 rowkami i 5boltami?Ja mam Ferkę z 93 a mam okazję na sprzęgiełka manualne z bodajże 1990r.Czy występują tu jakieś różnice takie,ajk np. między sprzęg. w Ferozie i w Rocky?
Dznx.Pozdro!
Dznx.Pozdro!
Mam Ferozkę!:)
Ołki,dołki,Dzięki za Twoje zdanielukas23 pisze:Hej Kasper,
Nigdy nie widziałem różnicy w ferozach, powinny być (chyba) takie same. Oczywiście nie mam pojęcia czy nie było jakiś wersji z 26 rowkami ale w moej, z 1991 roku są 26.
Lukas

Mam Ferozkę!:)
I jak zanabyłeś? Pochwal się cwaniaczku masz już pełną gębą 4x4?
Kiedy testujemy zakup i całą resztę?
Na terenową integrację chyba się już nie zapiszesz bo z tego co wiem to lista juest już zamknięta.(źródło www.wawa4x4.pl)
Ale zawsze możesz napisac do GAZFANA i się wpisać ewentualnie na listę rezerwową, bo chyba taka jest, może się uda.
Kiedy testujemy zakup i całą resztę?
Na terenową integrację chyba się już nie zapiszesz bo z tego co wiem to lista juest już zamknięta.(źródło www.wawa4x4.pl)
Ale zawsze możesz napisac do GAZFANA i się wpisać ewentualnie na listę rezerwową, bo chyba taka jest, może się uda.
spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Czyli to normalna rzecz takie chrabotanie
Bo cala rzecz sie zaczela jak jakis dowcipnis przekrecil mi z jednej strony sprzegielko na "lock" i jechalem sobie beztrosko na 2H i cos tam chrabotalo wiec sie zatrzymalem i wyniuchalem co jest. I teraz czasami jak powoli jade na wprost lub skrecam w lewo to lewe sprzegielko wydaje odglos taki hmmmm......jakbym borsuka na siedzeniu pasazera wiozl:) Podkreslam, ze ten odglos pojawia sie czasami ale niestety coraz czesciej. No i dlatego sie zastanawiam czy cos tam nie strzelilo ale na moj rozum to nie powinno skoro mozna jezdzic z zasprzeglonym przodem na 2H. Tylko ten odglos chrabotania wlewa nutke niepewnosci w moje serce:)