Daje razde w ogole taka Feroza

Ile takia Feroza pali

Moderator: s3R
Zakup już dokonanyWoody75 pisze:Jak w tutule ... co lepiej kupic w idealnym stanie Rockiego czy za pol ceny w rownie idealnym stanie Feroze![]()
Daje razde w ogole taka Feroza
Ile takia Feroza paliPowiedzmy trasa lub/i miasto
Koni pisze:Osobiście mam rokiego ale znam też ferke co terenu sie nie boiBng862 pisze:Feroza to taka bulwarówka bardziej(miejskie autko).Rocky natomiast to już bardziej auto terenowe,a mniej szosowe.Jak chcesz się bawić w błocie polecam Rockego, a jak jeżdzisz bardziej po mieście to Feroza.
No Twoja to sie terenu zdecydowanie nie boiWołek pisze:Koni pisze:Osobiście mam rokiego ale znam też ferke co terenu sie nie boiBng862 pisze:Feroza to taka bulwarówka bardziej(miejskie autko).Rocky natomiast to już bardziej auto terenowe,a mniej szosowe.Jak chcesz się bawić w błocie polecam Rockego, a jak jeżdzisz bardziej po mieście to Feroza.![]()
![]()
![]()
też znam...
To razem z twoją znam już dwieWołek pisze:Koni pisze:Osobiście mam rokiego ale znam też ferke co terenu sie nie boiBng862 pisze:Feroza to taka bulwarówka bardziej(miejskie autko).Rocky natomiast to już bardziej auto terenowe,a mniej szosowe.Jak chcesz się bawić w błocie polecam Rockego, a jak jeżdzisz bardziej po mieście to Feroza.![]()
![]()
![]()
też znam...
No baMACIEK KRAKÓW pisze:No dokladnie i to nie malo bo mniej wiecej drugie tyleWołek pisze:A tak w ogóle to przy zakupie trzeba pamiętać, że oprócz samego samochodu, to jeszcze w "wyścig zbrojeń" trzeba trochę dudków włożyć![]()
![]()
Na tyle pomijalną, że należałoby zacząć rozważania na temat zakupu auta od tego, co się do niego i za ile chce włożyć. A później dopiero dobrać do tego samochód...Koni pisze:No baMACIEK KRAKÓW pisze:No dokladnie i to nie malo bo mniej wiecej drugie tyleWołek pisze:A tak w ogóle to przy zakupie trzeba pamiętać, że oprócz samego samochodu, to jeszcze w "wyścig zbrojeń" trzeba trochę dudków włożyć![]()
![]()
Jak sie chce porządnie przerobić i wyposażenie zanabyć właściwe to koszt zakupu auta jest jest kwotą pomijalną
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość