Moderator: s3R
OKs3R pisze:właśnie wsadziłem z żuka.... na wysokośc ok.trochę węższa.
jutro w terenie przetestuje jednak wiem że wisko moje jest chyba do bani więc tak czy siak będzie się troche grzać. ale chłodnica ok. węże kupowałem w sklepie z czesciami dla ciężarówek.dobrałem z kształtek. miałem z laguny ale nie dała rady. za mała była i za słaby elektrowentylator.
No ja właśnie wymieniłem wkład na nowy ostatecznie, tylko jedno mi nie daje spokoju - 150 to koszt samej wymiany czy razem z wkładembarteks pisze:Ja wymienilem wklad w swojej chlodnicy. Czyli dół i góra, wejścia wyjścia, korki, etc, wszystko zostaje, wszystkie żeberka idą precz i wsadzane sa nowe. Są wkłady dokładnie takiego wymiaru jak te nasze chłodnice, aczkolwiek podobno sa różne wymiary w silnikach z turbina i bez.
Za wymianę wkładu zapłaciłem chyba około 150 zł. Nie mam od tego czasu juz problemów z chłodzeniem, ale zmianiam co sezon termostat zimowy/letni.
jestem jakies 1700 kilometrow od Krakowabarteks pisze:Punkt naprawy chlodnic w Krakowie jest za Tesco w takiej uliczce na ukos w kierunku Zakrzówka
ja moge kupic za jakies 540 z dostawa na drugi dzien tylko szkoda mi pieniazkowPool_77 pisze:Jak ktoś potrzebuje chłodnicy do ferozy to mogę podać namiar na pw do sklepu gdzie zprowadzają cena około 670 zł za nową oczywiście nie orginał i tylko pierwszy typ chłodnicy bo drugi nie dostępny.Czas oczekiwania około trzech tygodni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość