feroza - jak wygląda mocowanie tylnej kanapy?
Moderator: s3R
feroza - jak wygląda mocowanie tylnej kanapy?
od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką ferozy. niestety, kupilam ją bez tylnej kanapy. mam juz tylne siedzenia, ale okazalo sie, ze brakuje mocowan w podlodze(wersja holenderska). jesli ktos moglby mi pomoc przesylajac zdjecie, jak to powinno wygladac, bede bardzo wdzieczna:)
pozdrawiam
pozdrawiam
Feroza'93
- chiquito83
w skrocie to wyglada tak ze sa dwa zawiasy na ktorych odchylasz kanape do przodu oraz taki haczyk o ktory zaczepia sie tyl kanapy, wieczorem moge zrobic zdjecia bo wlasnie laduje baterie
----- zdjecia

hmm przy okazji jak odchylilem kanape to sie okazalo ze male spawanko mnie czeka, az sie boje odchylac wykladzine
----- zdjecia

hmm przy okazji jak odchylilem kanape to sie okazalo ze male spawanko mnie czeka, az sie boje odchylac wykladzine

a po co ci wykładzina w feroziechiquito83 pisze:

ja posłuchałem rady kolegi i zdjąłem od razu po zakupie zeby nie pobrudzic bo sie przyda przy sprzedazy

daihatsu feroza 1.6 - BFG 30", żona-pilot, home-made snorkel, łopata, kinetyk, 2 szekle 

Ha.
Ja mam wersje z dwoma fotelami, ale widziałem jeszcze, że są też z całą kanapą. To jest mocowane dokładnie tak samo?
Jeszcze są te haczyki pod nogami pasażerów z tyłu, o które zahaczasz taśmy, żeby ci się fotele same nie rozkładały przy ruszaniu z pustym bagażnikiem
Ja mam wersje z dwoma fotelami, ale widziałem jeszcze, że są też z całą kanapą. To jest mocowane dokładnie tak samo?
Jeszcze są te haczyki pod nogami pasażerów z tyłu, o które zahaczasz taśmy, żeby ci się fotele same nie rozkładały przy ruszaniu z pustym bagażnikiem

Jeep Cherokee XJ Sport
Pyrkon 2009 - Poznański Konwent Fantastyki
Pyrkon 2009 - Poznański Konwent Fantastyki