poduszki pod silnik i skrzynię

Feroza, Wildcat, Rocky

Moderator: s3R

piotr_tk

Kontaktowanie:

poduszki pod silnik i skrzynię

Post autor: piotr_tk » pt sie 17, 2007 2:07 pm

witam
macie jakieś pomysły na uszkodzone poduszki pod silnik i skrzynię biegów? poza wymianą na nowe bo to już znam... :)
daihatsu feroza 1.6 - BFG 30", żona-pilot, home-made snorkel, łopata, kinetyk, 2 szekle :)

Bandzior st-ce
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Bandzior st-ce » pt sie 17, 2007 11:33 pm

ja ostanio robilem pod skrzynia i pod silnikiem dopasowywalem od jakiegos osobowego kumpel mial skrzynke uzywek i nawet sam niewiedzial od czego tyle i skad sie u niego znalazlo postaram sie jakos dowiedziec ale chyba to jakis VW albo Audi moim zdaniem albo jakis bus bo takie widac ze mocniejsze i wieksze........ odezwe sie jak cos
..Kiedys Bylo Inaczej..
BaNdZiOr GaRaGe
SUZUKI SAMURAJ 1.3. Jep GRAND .... 3.1 TD limited ...

Awatar użytkownika
barteks

Post autor: barteks » ndz sie 19, 2007 10:47 am

Wyslac stare do regeneracji : - )) Albo zamowic podrobke w tej samej firmie. Wymiary juz maja bo dorabiali na wzor.
poległ pod Jesionem: Daihatsu Wildcat F75 2,8TD

Awatar użytkownika
Jarem

Kontaktowanie:

Post autor: Jarem » wt sie 28, 2007 12:01 am

Bandzior st-ce pisze:ja ostanio robilem pod skrzynia i pod silnikiem dopasowywalem od jakiegos osobowego kumpel mial skrzynke uzywek i nawet sam niewiedzial od czego tyle i skad sie u niego znalazlo postaram sie jakos dowiedziec ale chyba to jakis VW albo Audi moim zdaniem albo jakis bus bo takie widac ze mocniejsze i wieksze........ odezwe sie jak cos
no kolego wiesz już od czego ta poduszka ?? ?? ?? bo mnie terminy przed jesiennym błotkiem gonią - z góry dzięki !!
low range 4x4 team na prawym
-= GAZIOR =- - robi się

lysy74
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Tedgum

Post autor: lysy74 » czw sie 30, 2007 9:33 am

Polskie poduszki robi firma Tedgum z Rudy Śląskiej
Poduszka silnika nr 00173781
Poduszka skrzyni nr 00173791
Nie znam niestety cen bo jeszcze nie ma ich w hurtowniach ale myślę że potrzebujący mogą się kontaktować z producentem - ceny na swoje podróbki do innych autek maja naprawdę atrakcyjne.
http://www.tedgum.pl/pl/kontakt.html

ODPOWIEDZ

Wróć do „Daihatsu”