Tribute to Wildcat, tak tak to moje auto
Moderator: s3R
Tribute to Wildcat, tak tak to moje auto
CIężko przychodzi mi napisać te słowa. Burza w Krakowie była dziś naprawdę silna, pech sprawił że cała konfiguracja tego dnia skumulowała się w nocy.
Mój Wildcat, którego znacie z opowieści o dalekich wyprawach przyją dizś na siebie silne uderzenie.
Po podmianie opon które nie wyrzymały nacisku, uwolnieniu wentylatora i usunięciu maski która robiła zwarcie na akumulatorze, odpalił i da się nim jeździć. Mam nadzieję, że geometria ramy się nie zmieniła. Jest postanowione że będzie odbudowany. Jeszcze nie wiadomo jak, ale będzie : - )))
http://miasta.gazeta.pl/krakow/51,35798 ... .html?i=24
Fundusze na odbudowę zbieramy tu: 61 1140 2017 0000 4102 0402 9369
Mój Wildcat, którego znacie z opowieści o dalekich wyprawach przyją dizś na siebie silne uderzenie.
Po podmianie opon które nie wyrzymały nacisku, uwolnieniu wentylatora i usunięciu maski która robiła zwarcie na akumulatorze, odpalił i da się nim jeździć. Mam nadzieję, że geometria ramy się nie zmieniła. Jest postanowione że będzie odbudowany. Jeszcze nie wiadomo jak, ale będzie : - )))
http://miasta.gazeta.pl/krakow/51,35798 ... .html?i=24
Fundusze na odbudowę zbieramy tu: 61 1140 2017 0000 4102 0402 9369
poległ pod Jesionem: Daihatsu Wildcat F75 2,8TD
- MACIEK KRAKÓW
- daniel sto
-
Bartku, staraj się o odszkodowanie od administratora zieleni w tym mieście w którym miało miejsce takie nieszczęście. Na pewno administrator był ubezpieczony od takich zdarzeń.W poniedziałek uderzaj do urzędu miasta!!!
Jednoczę się z tobą w smutku! Auto przejechało tyle kilometrów i na własnym "podwórku" takie nieszczęście. Brak słów!!!
Jednoczę się z tobą w smutku! Auto przejechało tyle kilometrów i na własnym "podwórku" takie nieszczęście. Brak słów!!!
4x4 FULL-GAZ KASZUBY
DAIHATSU ROCKY na mostach PATROLA
"DANIELO"
DAIHATSU ROCKY na mostach PATROLA
"DANIELO"
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jakaś szemranka...barteks pisze:A jeszcze wczoraj wygladal tak:
http://img515.imageshack.us/img515/2506 ... 889hh4.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/5794 ... 890yn3.jpg
masz dwie sztuki na jednych tablicach?

#noichuj
czyżbyś to ty w piątek pojawił się tym autkiem koło skrzyżowania Praskiej i Tynieckiej?? jeśli to ty to widok na "żywo" jest jeszcze bardziej wsrząsający, ... mój Parch minął sie o 2 metry z dachem sąsiada wiec jestem szczęśliwy. Życze owocnej reanimacji autka

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
@HONZA.S - que pasa????? Nie rozumiem języka... Jeżeli to oferta darowizny to
A jeżeli to jakieś ogłoszenie o sprzedaży to moderator powinien to chyba zaraz wyciąć?
@Barteks - żal patrzeć... Mam nadzieję, że dasz radę go reanimować.

@Barteks - żal patrzeć... Mam nadzieję, że dasz radę go reanimować.
Jeep Cherokee XJ Sport
Pyrkon 2009 - Poznański Konwent Fantastyki
Pyrkon 2009 - Poznański Konwent Fantastyki
Ten obok mojego to auto kolegi, kupilismy je we wtorek, cieszylismy sie dwoma na raz tylko 1 dzień. : - (((
Szukam danych ubezpieczenia administratora zieleni Gminy Kraków, możliwe jeszcze, że podmiotem odpowiedzialnym może być zarząd dróg. Dam Wam znać czy jakieś ubezpieczenie pokryje straty.
Szukam także kompletnej karoserii do rokiego, środek także uległ zniszczeniu i raczej nic nie jest możliwe do przeniesienia do nowego auta.
Moja karoca była po zrobionej blacharce, lakierowaniu i dwa tygodnie temu pieknie sobie zakonserwowałem w specjalistycznym zakladzie całość auta. Po prostu dopracowane auto, nic już nie było w planach inwestycyjnych.
Szukam danych ubezpieczenia administratora zieleni Gminy Kraków, możliwe jeszcze, że podmiotem odpowiedzialnym może być zarząd dróg. Dam Wam znać czy jakieś ubezpieczenie pokryje straty.
Szukam także kompletnej karoserii do rokiego, środek także uległ zniszczeniu i raczej nic nie jest możliwe do przeniesienia do nowego auta.
Moja karoca była po zrobionej blacharce, lakierowaniu i dwa tygodnie temu pieknie sobie zakonserwowałem w specjalistycznym zakladzie całość auta. Po prostu dopracowane auto, nic już nie było w planach inwestycyjnych.
Dzis rano bylem kompletnie zalamany, tyle pracy w niego wlozylem, i po co? Czlowiek sie stara, marnuje czas, zaniedbuje rodzine, staje sie czasami nerwoy kiedy nie moze dostac uszczelki, albo jakiejs blaszki. Juz myslalem ze skoncze z tym calym "hobby". Koniec wydawania pieniedzy w bloto : - ))) Kompletna zalamka...
A teraz mysle ze jednak go odbuduje, drzwi tylne, szyba przednia, ramka przod, slupki A, B i C, hardtop a reszte sie wyprostuje.
A teraz mysle ze jednak go odbuduje, drzwi tylne, szyba przednia, ramka przod, slupki A, B i C, hardtop a reszte sie wyprostuje.
lub pare metrów bezszwowej laminat i będziesz miał zapierdzielaka że chejbarteks pisze:Dzis rano bylem kompletnie zalamany, tyle pracy w niego wlozylem, i po co? Czlowiek sie stara, marnuje czas, zaniedbuje rodzine, staje sie czasami nerwoy kiedy nie moze dostac uszczelki, albo jakiejs blaszki. Juz myslalem ze skoncze z tym calym "hobby". Koniec wydawania pieniedzy w bloto : - ))) Kompletna zalamka...
PS
WSPÓŁCZUJE, szczere kondolencje

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team