spadek mocy???
Moderator: s3R
spadek mocy???
Jadę i nie mogę za cholerę przekroczyć 2500 obr, na 5 biegu to obroty maleją, jak zredukuję to jest dostaje mocy i jest oki. Sprzęgło jest na wykończeniu ale tylko czasami pod górę potrafi pośliznąć się. Wczoraj było ok zatankowałem się i w nocy było około -5 czy to może być przyczyną i wymienić filtr paliwa bo woda? Na luzie wkręca się bez prroblemu powyzej 3000
F78
Re: spadek mocy???
zacznij od filtra paliwa jesli nie wiesz kiedy byl wymieniany,sprawdzil bym tez cisnienie jakie podaje pompa paliwa ale gdyby pompa byla zajechana wtedy by raczej przy zredukowaniu tez nie ciagnal..nie zjechales czasem paliwa do "zera" i nie przytarla sie pompa?nie chodzi zbyt glosno?tower5 pisze:Jadę i nie mogę za cholerę przekroczyć 2500 obr, na 5 biegu to obroty maleją, jak zredukuję to jest dostaje mocy i jest oki. Sprzęgło jest na wykończeniu ale tylko czasami pod górę potrafi pośliznąć się. Wczoraj było ok zatankowałem się i w nocy było około -5 czy to może być przyczyną i wymienić filtr paliwa bo woda? Na luzie wkręca się bez prroblemu powyzej 3000
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
no to zacznij od filtra jesli tegonie robiles jeszcze ,nie jest to duzy koszt a jest to rz4ecz eksploatacyjna,zakladam ze nie masz manometru do poiaru cisnienia paliwa (jesli masz to zapnij manometr na drodze filtr-wtryski i zrob jazde probna i zobaczysz jak wyglada sprawa z podawaniem paliwa(odchyłki moga byc max +/- 0.2 bara)tower5 pisze:Nie nie zabrakło mi paliwa nigdy i nie słychać pompy
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sj413