Rocky z anglika na europejczyka
Moderator: s3R
Rocky z anglika na europejczyka
Czy ktoś to robił i ewentualnie może się podzielić doświadczeniem 

- benek83
-
- Kontaktowanie:
Nie robiłem, ale odnośnie przepisów, to prawdopodobnie, teraz trzeba dac zapytanie do producenta pojazdu czy można przełożyć kierownicę na lewą stronę i papier ten jest potrzebny przy rejestracji w WK. To tak odnośnie dokumentacji, a poza tym to trzeba europejski lampy przednie, pedały, deska. Koszt dobrej przeróbki w granicach 5000-7000 PLN
witaj!
koszt dobrej przekladki to 5000 - 7000 pln?!?!?! matko bosko - toz to calego nowego mozna za to zlozyc
a z moich doswiadczen z przekladaniem Vitary to stwierdzam ze najlepszym rozwiazaniem jest:
1. kupic pieknego i taniego anglika
2. kupic rozjebanego, zdachowanego, skacowanego europejczyka z papierami
3. przelozyc kawalki - nie ma tego za duzo i nie jest to trudne
4. zaszczepic dziada
mnie przekladka vitary wyszla za kawalki 2000 pln bo mi sie nie bardzo chcialo szukac i kombinowac. przekladke robilem sam. ale jak napisalem - kupic angola w Top stanie i za jakie 3000 pln parcha z polskimi papierami - bo za rejestracje angola i tak 1300-1400 trzeba wypekac. a tak to spokoj i cisza bloga. pozdrawiam
koszt dobrej przekladki to 5000 - 7000 pln?!?!?! matko bosko - toz to calego nowego mozna za to zlozyc

a z moich doswiadczen z przekladaniem Vitary to stwierdzam ze najlepszym rozwiazaniem jest:
1. kupic pieknego i taniego anglika
2. kupic rozjebanego, zdachowanego, skacowanego europejczyka z papierami
3. przelozyc kawalki - nie ma tego za duzo i nie jest to trudne
4. zaszczepic dziada
mnie przekladka vitary wyszla za kawalki 2000 pln bo mi sie nie bardzo chcialo szukac i kombinowac. przekladke robilem sam. ale jak napisalem - kupic angola w Top stanie i za jakie 3000 pln parcha z polskimi papierami - bo za rejestracje angola i tak 1300-1400 trzeba wypekac. a tak to spokoj i cisza bloga. pozdrawiam

szynszyll
szuka sie...
'brudzić się jest rzeczą ludzką...'
szuka sie...
'brudzić się jest rzeczą ludzką...'
- MSG-Racing - OFF ROAD
- jestem tu nowy...
http://listings.ebay.co.uk/_W0QQsocmdZL ... p=1&fsoo=1s3R pisze:znajdź mi takiego. bioręszynszyll pisze: kupic angola w Top stanie i za jakie 3000 pln wypekac. a
Proszę, masa tego i nawet za mniejsze pieniądze.
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- MSG-Racing - OFF ROAD
- jestem tu nowy...
http://listings.ebay.co.uk/_W0QQsocmdZL ... %3D1&fgtp=
Tu są rakiety ale to raczej na dawcę części...... Doliczając koszt przekładki i rejestracji cena będzie podobna jak u nas.
Tu są rakiety ale to raczej na dawcę części...... Doliczając koszt przekładki i rejestracji cena będzie podobna jak u nas.
gg 3041301