Zielony Rocky w Wawce
Moderator: s3R
Zielony Rocky w Wawce
Witańsko!
W niedzielę w Wawie miałem okazję zobaczyć zaparkowaną rakietę. Śliczna taka zielona była, chyba na MTkach. Niestety nazwy ulicy nie pomnę, przemykałem obok moją Ferką.
Bardzo mnie ciekawi czyje autko widziałem.
Pozdrawiam!
W niedzielę w Wawie miałem okazję zobaczyć zaparkowaną rakietę. Śliczna taka zielona była, chyba na MTkach. Niestety nazwy ulicy nie pomnę, przemykałem obok moją Ferką.
Bardzo mnie ciekawi czyje autko widziałem.
Pozdrawiam!
Jeep Cherokee XJ Sport
Pyrkon 2009 - Poznański Konwent Fantastyki
Jest temat w dziale towarzyskie, ale ja sam tam rzadko zaglądam, a chciałem wiedzieć czyje to było auto
Poza tym nie miał nalepy :twisted: i było to Daihatsu.
I tak, to na pewno rakieta, Range nie są takie ładne.
Poza tym ile może być "zielonych Rakiet" w jednym mieście? Nie wiem jak się ulica nazywała, bo byłem bardzo zajęty czuciem się zgubionym. :twisted:
To tak przy okazji - ile jest Daihatsu w Wawie? Ma ktoś jakieś oszacowanie? W Poznaniu regularnie widuję jedną, mocno zaniedbaną Rakietę i widziałem dwie inne Ferozy.

I tak, to na pewno rakieta, Range nie są takie ładne.

Poza tym ile może być "zielonych Rakiet" w jednym mieście? Nie wiem jak się ulica nazywała, bo byłem bardzo zajęty czuciem się zgubionym. :twisted:
To tak przy okazji - ile jest Daihatsu w Wawie? Ma ktoś jakieś oszacowanie? W Poznaniu regularnie widuję jedną, mocno zaniedbaną Rakietę i widziałem dwie inne Ferozy.
Jeep Cherokee XJ Sport
@Darkman ja mam wrażenie, że Tobie zielono w głowie
Blachy miał nowe, warszawskie miejskie - znaczy mam na myśli, że z samego miasta a nie z okoliczych wsi.

Blachy miał nowe, warszawskie miejskie - znaczy mam na myśli, że z samego miasta a nie z okoliczych wsi.
Jeep Cherokee XJ Sport