Nie gazu

Pozdrawiam
W.
Moderator: s3R
Z tym że:Mnie to przypomina czasy kiedy czteroosobowe rodziny maluchem na wczasy do Bułgarii jeździły
Za to fajna przygoda, zwłaszcza z fajnymi ludźmi. Dupy macie za delikatne czy jak?Zrobisz jak chcesz. Ja cię nie mam zamiaru na siłę przekonywać, że 4 osoby w ferozie + bagaże to nie jest najlepszy pomysł.
Mam 195cm wzrostu i odsuwam fotel na max do tyłu. Dupy nie mam delikatnej, po prostu nie lubię jak osoba siedząca za mną wbija mi kolana w plecy.jaciomp pisze:Dupy macie za delikatne czy jak?
Ale feroza to przecież jest suv.jaciomp pisze:Jak marudzicie na komfort to kupcie sobie po suvie.
Można też podróżować tak jak to się robi w Polsce..No ale jak ktoś woli podróżować jak w Indiach lub innym Pakistanie...
No niby nie....Davido pisze:
Ale feroza to przecież jest suv.
Przejedz sie 10 km po asfalcie Feroza i jakims SUVem to zauwazysz pewna roznice.Oznaczenie nadwozia przez producenta jako ORV wskazuje że jest to samochód zaprojektowany jako terenowy.
Pojedź w teren ferozą i jakimś naprawdę terenowym autem, to też zauważysz różnicę...yarkom pisze:Przejedz sie 10 km po asfalcie Feroza i jakims SUVem to zauwazysz pewna roznice.
Wyjedź ferozą i jakimś naprawdę terenowym autem na szosę, to też zauważysz różnicę...Pojedź w teren ferozą i jakimś naprawdę terenowym autem, to też zauważysz różnicę...
No jednak szlacha to miękką dupę maNo ale jak ktoś woli podróżować jak w Indiach lub innym Pakistanie
A to Ty pisałeś o off roadzie? To tym bardziej w 4 osoby się nie da podróżować, bo wtedy to ta twoja fajna ekipa już całkiem cię znienawidzijaciomp pisze:A myślałem że off road jest dla tych z twardszą co kochaja resory nawet w trasie![]()
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Stała prędkość jaką wygodnie utrzymuje się na szosie to 80-90 km/h. Zużycie paliwa wychodzi wtedy około 10 l na 100.nes421 pisze: Obstawiam że na wspólnych nartach to się z całej Polski użytkownicy Rockyego na południu Polski napewno wszyscy nie spotkają, tak samo jak się nie spotkają nad morzem. Chyba że ropa będzie po zeta i każdy znajdzie 4 dni czasu na przejazd w 2 strony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość