Oświetlenie tablicy z tyłu
Moderator: s3R
Oświetlenie tablicy z tyłu
Nie wiecie czy podchodzi ze starszych niż '96 modeli? Bo szukam do swego auta tego okapu/daszku, z oświetleniem tablicy rejestracyjnej i nigdzie znaleźć nie mogę. Metalowa część wewn. ta mocująca oprawki lampek oświetlenia skorodowała u mnie na amen, tak że przy próbie wymiany żaróweczek - się rozsypała 

Niegdyś Feroza, obecnie Land Rover Discovery I, 2.0Mpi '95 (gaz sekwencja).
Re: Oświetlenie tablicy z tyłu
Czemu '96 jak w opisie masz '94?Nie wiecie czy podchodzi ze starszych niż '96 modeli?
Poszukaj u ludzi którzy mają auta na rozbiórkę albo przerób na LEDy albo zamontuj w oryginalnym plastiku jakieś inne mocowania żarówek..
Daihatsu 4x4 Fan Klub Polska [ http://daihatsu.glt.pl ] - znów OnLine (2o13r.)
Racja, myślałem o '94. A pytam o starsze roczniki, bo chyba łatwiej dostać (więcej ofert widwywałem).
Niegdyś Feroza, obecnie Land Rover Discovery I, 2.0Mpi '95 (gaz sekwencja).
Jak pasuje Ci z 91' i chce Ci się przyjechać, to masz u mnie w prezencie
kolega zanabył oststnio Ferkę. Ma w tym daszku dolne otwory zabite plexi mlecznym, w srodku pewnie obojętnie jakie źródło światła, nie zaglądaliśmy jeszcze. Myślę, ze dwie obrysówki z przyczep byłoby git. Też tak zrobie kiedyś, bo u mnie jedno już tylko świeci, a widze, ze ruszenie tego spowoduje rozsypanie.
Daihatsu Feroza 1,6 93' --> Ford Maverick 2,0 02'