Witajcie!
pytanie jak w temacie spowodowane tym ze zaslepiłem zawór upuszczajacy ciśnienie, podłaczyłem zegar obrazujacy wytwarzane ciśnienie i okazuje sie ze całość to raprem 0,9 bara. Działa niby na maxa ale według mnie to chyba cos nie tak, maławo jakos...
czy sie myle?
jakie ciśnienie daje turbina w Rockym?
Moderator: s3R
- dawid_wroc
-
jakie ciśnienie daje turbina w Rockym?
takie tam jeżdżenie gdzie dróg nie ma....
Re: jakie ciśnienie daje turbina w Rockym?
No to chyba nie najgorszą masz turbinę jeszcze.
Zdrapek i poharatka
- dawid_wroc
-
No niby tak Seru, tyle ze zaslepiony jest zawór upuszczajacy wiec całosc idzie w układ, gdyby takie cisnienie dawała z załaczonym zaworem upuszczajacym to... Oczywiscie skład na pompie jest podkrecony a Rocku to ten ze 102 konnym silniczkiem.
Z tego co pamietam Gierek po zaslepieniu swojej miał 1,2 bara. Dlatego pytam czy ktos wie ile pompuje turbina w standardzie czyli tak jak ja fabryka zestroiła i ewentualnie ile daje turbina po zaslepieniu zaworu upuszczajacego.
Z tego co pamietam Gierek po zaslepieniu swojej miał 1,2 bara. Dlatego pytam czy ktos wie ile pompuje turbina w standardzie czyli tak jak ja fabryka zestroiła i ewentualnie ile daje turbina po zaslepieniu zaworu upuszczajacego.
takie tam jeżdżenie gdzie dróg nie ma....
Z tego co pamiętam to w japońcach w serii około 0.8 daje fabryka.
Zdrapek i poharatka
mam założony zegar moja dmucha na maxa 0.6 można to jakoś zwiększyć