Jaki snorkel pasuje do Daihatsu Rocky?
Moderator: s3R
Jaki snorkel pasuje do Daihatsu Rocky?
Przeglądając forum znalazłem kilka zdjęć Rakiet z zamontowanym snorkelem (nie chodzi mi tutaj o rurkę kanalizacyjną). Zastanawiam się od czego je zakładacie, od jakiego modelu? Po wyglądzie strzelam, że może będzie pasował od Mercedesa G. Nie znalazłem do tej pory żadnego dedykowanego do Daihatsu Rocky, a nie chcę kupować w ciemno - jak by nie było to kilka stówek. Ktoś pomoże?
Re: Jaki snorkel pasuje do Daihatsu Rocky?
Paczek_3D pisze:Przeglądając forum znalazłem kilka zdjęć Rakiet z zamontowanym snorkelem (nie chodzi mi tutaj o rurkę kanalizacyjną). Zastanawiam się od czego je zakładacie, od jakiego modelu? Po wyglądzie strzelam, że może będzie pasował od Mercedesa G. Nie znalazłem do tej pory żadnego dedykowanego do Daihatsu Rocky, a nie chcę kupować w ciemno - jak by nie było to kilka stówek. Ktoś pomoże?
To elementarne Watsonie.
Snorkel do Rocky pasuje od Daihatsu Rocky.
Disco 300 ES
Ja, z patrola kupowałem - pasuje idealnie
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
- dawid_wroc
-
k160, lub k260 patrol no i nie do konca idealnie bo mógły bardziej do budy przylegac 

takie tam jeżdżenie gdzie dróg nie ma....
Daihatsu Rocky - na zawsze
Defender 110 - obecny
Pajero IV - obecny
Defender 110 - obecny
Pajero IV - obecny
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
Najlepszy snorek do Rockiego jest z kiblorurki, zestw naprawczy dostępny w każdym GSie za 5 zeta i nie ma płaczu jak się dotknie drzewa
ROCKY 2.8D '88