http://www.youtube.com/watch?v=jS4Dh_EAfJI
Żenada

Idąc w tym kierunku, F1 w końcu zbankrutuje i umrze...
Moderator: moralez
pezet pisze:Porównanie...
http://www.youtube.com/watch?v=jS4Dh_EAfJI
Żenada![]()
Idąc w tym kierunku, F1 w końcu zbankrutuje i umrze...
Trwają intensywne przygotowania do startu FIA Formula E - pierwszych na świecie wyścigów w 100 proc. elektrycznych bolidów, porównywalnych do Formuły 1. W pojedynku technologicznym wezmą udział takie firmy jak – Michelin, McLaren i Williams
Start już w najbliższą sobotę w Pekinie.
To nie byłoby takie głupie, ale wygenerowałoby ogromne koszty. Dostosowanie bolidów do indywidualnych potrzeb kierowców, a tych z kolei dosotosowanie do danych bolidów.nie_mientki pisze:A bo powinni podzielić ten cyrk na mistrzostwa kierowców i mistrzostwa konstruktorów. W pierwszym by jeździli w niemal identycznych bolidach, druga część cyklu to popis inżynierów.
Co do silników V6-one podobno brzmią, ale nikt nawet nie zbliża się do limitu 15k obr/min bo za dużo palą. Zmieniają bieg przy 11-12k![]()
Mercedes przynajmniej próbował:D
Może i tak, ale te pieniądze nie są dlatego, że koncern chce się reklamować, nie są też dlatego, że nasz kraj winszuje sponsorować globalnego formatu sportowca Polaka. One są dlatego, żeby zamknąć mu gębę i odwrócić uwagę od durnych wypowiedzi Mateuszka kłamczuszka. A to już może budzić niesmak. Przy całej sympatii do Kubicy oraz sportów motorowych, uważam, że to nie jest miejsce dla państwa.goralski pisze: ↑pn lis 26, 2018 2:31 pmNie patrzyłem na datę premiery, ale nie chciałem nowego zakładać.
Zibi - chyba wole żeby te 100 milionów jeździło po torze niż nadwyżka jako odprawa dla prezesikow Orlenu...
Chyba, że to Ty jesteś prezesem zarządu a rada nie przepchnela Twojego pomysłu wypłaty sobie dywidendywtedy też bym się nie ekscytował
Jakimś cudem się zbiegły wydarzenia
Mnie, maluczkiego, ryra kto i skąd dał. Mnie cieszy, że Robert wrócił i choć jeden sezon jeszcze popatrzę na Polaka startującego w najbardziej elitarnym z wyścigów samochodowychKabal pisze: ↑pn lis 26, 2018 3:18 pmMoże i tak, ale te pieniądze nie są dlatego, że koncern chce się reklamować, nie są też dlatego, że nasz kraj winszuje sponsorować globalnego formatu sportowca Polaka. One są dlatego, żeby zamknąć mu gębę i odwrócić uwagę od durnych wypowiedzi Mateuszka kłamczuszka. A to już może budzić niesmak. Przy całej sympatii do Kubicy oraz sportów motorowych, uważam, że to nie jest miejsce dla państwa.goralski pisze: ↑pn lis 26, 2018 2:31 pmNie patrzyłem na datę premiery, ale nie chciałem nowego zakładać.
Zibi - chyba wole żeby te 100 milionów jeździło po torze niż nadwyżka jako odprawa dla prezesikow Orlenu...
Chyba, że to Ty jesteś prezesem zarządu a rada nie przepchnela Twojego pomysłu wypłaty sobie dywidendywtedy też bym się nie ekscytował
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości