Przy automacie to spore ryzyko, zmiana przełozeń. Sterownik będzie miał sporego mindfucka

Moderator: moralez
Przy automacie to spore ryzyko, zmiana przełozeń. Sterownik będzie miał sporego mindfucka
Da mniejsze kółka i ogarnieMisiek Cypr pisze: ↑pt paź 28, 2022 1:01 pmPrzy automacie to spore ryzyko, zmiana przełozeń. Sterownik będzie miał sporego mindfucka![]()
Czyli zaoszczędziłem 800 eurasów?Misiek Cypr pisze: ↑pt paź 28, 2022 1:01 pmPrzy automacie to spore ryzyko, zmiana przełozeń. Sterownik będzie miał sporego mindfucka![]()
W639 po lifcie podobno gniło mniej. U mnie faktycznie rudej nie ma. Tylko ceny ostanio poleciały w kosmos. Dzisiaj wyceniłem swoje i wyszło 22kE.bzibziak pisze: ↑ndz wrz 17, 2023 1:18 pmForum pomusz![]()
W639 czy T5 (oba z 4x4 i najlepiej automatyczne)? Bardziej pasowałyby mi vito, ale nie wiem, czy da się znaleźć takie niepognite. Czy ktoś może motał reduktor z MLa do vita? Potrzebowałbym coś, gdzie da się zrobić spanie na 2 poziomach i jeszcze zabrać bagaże, a jazda nie byłaby jakaś uciążliwa. Jak największe w środku przy minimalnych gabarytach zewnętrznych.
Pierwsze słyszę. Mój ma 190kkm i trzyma sie dobrze.bzibziak pisze: ↑ndz wrz 17, 2023 8:06 pmCzekej, a po lifcie to nie będzie ten z rozrządem z tyłu i wtryskami na 80kkm? Czy moje obawy są bezpodstawne?
A odnośnie ceny, to w zasadzie większość kosztuje tyle samo, to pieniądze są nic nie warte
A tak serio to opisz coś więcej, rocznik, awarie, komfort, spalanie...
Lb miał / ma ? Astro. Pytać jego.Krzysiek_MM pisze: ↑pn wrz 18, 2023 5:41 pmA ma to napęd na 4 łapy?
Kumpel to testował kiedyś. Do pierwszej kolizji gdzie na kilka detali czekał dwa miesiące.
Jeździłem takim, spoko nawet.ZbychoS pisze: ↑pn wrz 18, 2023 5:37 pmMoże eksperyment ?
Motoryzację hamerykańską ? Astra, lub te numer większe Savana ...
Dołożyć gaz i będzie tanio.
Znalazłem taki na gotowo.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/c ... FpKpf.html
Jak wygram w Lotto to kupię![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość