Dużo tego i ceny przyjemne.
Moderator: moralez
Ten aktualny Transit?
MK7/ MK8 są na dziwacznej skrzyni , brak przedniego dyfra.
Nie było komarówlysy76 pisze: ↑pt sie 13, 2021 1:07 pmPowiedz, że choć komary gryzą.czarny bielsko pisze: ↑pt sie 13, 2021 10:58 amJak ja się cieszę, że teraz już nie siedzimy na campingach w PL ale grzejemy się w bałkańskim słońcu na wyspie Pag. Ludzie spoko, żarcie wymiata a kibelki czyste i nic ale to nic nie jest w stanie zmącić dobrego nastrojuw nocy spałem w hamaku, słysząc cykady i patrząc w gwiazdy
nikt nie drze ryja do późnej nocy jak to nieraz bywa w PL.
mógłbym ale po co?
za mało rakii wypili to zrzędzą
Boja. Nie zapominaj o boiPiRoman pisze: ↑ndz sie 29, 2021 8:56 amIdealne. Ale nie do zbudowania dziś, a już na pewno nie do użytkowania na naszym smutnym kontynencie. A eksponatów to wiele nie ma, w pierwszym pakistańskim autobusie jest więcej. Tu raczej użytkowość do bólu, ale taka prawdziwa, długowieczna.
W tym roku byliśmy na Mazurach obiektem podśmiechujek w każdym porcie gdzie prym wiodły plastikowe krujzery po 1000 za dobę. Wszystkie krystiany z dżesikami paczali na nas z góry. Ale podpłynąć prawidłowo pod pompę z paliwem toooo.... Albo stanąć tyłem przy kei w ciasnym porcie.... ojjjoooojjj.... ale kazdy z daleka drze ryja że ma oc. To samo mówił Bosman z Węgorzewa... prawie wszyscy w czarterowanych plastikach na co dzień prawdopodobnie jeżdżą 15 laetniki pasatami, co najwyżej fabiami w kredycie do swojej fabryki czegoś tam. Im więcej dostanie z gruszy, tym większy i bardziej plastikowy statek biorą.
Z innej strony... w tym kaperze musi być bardzo mocno CZUĆ osobowość właścicieli. Dla obcego może nie być to do uniesienia. Jak w jednym odwiedzonym/nawiedzonym hotelu. Zajebistym swoją drogą, właśnie muzeum...![]()
Sami chcieli... Nie pozwolili mi robić co mi się chce i woda kosztowała 10 złotych...
edyta: aaaa dam jeszcze jedną fotkęAjwen pisze: ↑ndz sie 29, 2021 12:38 pmTo tak jak na starej drewnianej łajbie, czuć minione lata, wypity rum, wypierdziane materace, stęchlizna z zęzy ....to jest klimat... ale nie każdy potrafi to ogarnąć i zaakceptować.PiRoman pisze: ↑ndz sie 29, 2021 8:56 amIdealne. Ale nie do zbudowania dziś, a już na pewno nie do użytkowania na naszym smutnym kontynencie. A eksponatów to wiele nie ma, w pierwszym pakistańskim autobusie jest więcej. Tu raczej użytkowość do bólu, ale taka prawdziwa, długowieczna.
W tym roku byliśmy na Mazurach obiektem podśmiechujek w każdym porcie gdzie prym wiodły plastikowe krujzery po 1000 za dobę. Wszystkie krystiany z dżesikami paczali na nas z góry. Ale podpłynąć prawidłowo pod pompę z paliwem toooo.... Albo stanąć tyłem przy kei w ciasnym porcie.... ojjjoooojjj.... ale kazdy z daleka drze ryja że ma oc. To samo mówił Bosman z Węgorzewa... prawie wszyscy w czarterowanych plastikach na co dzień prawdopodobnie jeżdżą 15 laetniki pasatami, co najwyżej fabiami w kredycie do swojej fabryki czegoś tam. Im więcej dostanie z gruszy, tym większy i bardziej plastikowy statek biorą.
Z innej strony... w tym kaperze musi być bardzo mocno CZUĆ osobowość właścicieli. Dla obcego może nie być to do uniesienia. Jak w jednym odwiedzonym/nawiedzonym hotelu. Zajebistym swoją drogą, właśnie muzeum...![]()
Byłem kiedyś na takim statku... co prawda wietrzony, czyszczony... ale kurde masakra .. do dzisiaj wspominam ten klimat :O
![]()
To się nazywa amerykańskie zadęcie . Skromny kamper na Canadę lub Alaskę.
To łóżko w szoferce i przeszklony mostek kapitański to sugeruje lądową wersję jachtu. Dwóch kierowców i armator zmieniający sobie widok z okna
Też mnie zastanowiło to łóżko . Musi Pan jechał w deliżansie , woźnice w szoferce .
Cięzarówka w jednym kawałku może miec max 12m . Wiem że to i tak jest chory rozmiar , ale czy moze ładunek jeszcze wystawać 2m ? Czy te 12m jest ograniczeniem bewzglednym ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość