Będzie się robiła zabudowa i inne takie...

Moderator: moralez
Mosty i napęd to pajero, a czy dokładnie galloper, czy l300 to cholera wie...
To nie Pajero to H1 .Bardzo fajna maszyna buda ale reszta już nie.
A co jest na spodzie bo na internetach pisze że generalnie pajero...montero pisze: ↑pn maja 13, 2019 3:16 pmTo nie Pajero to H1 .Bardzo fajna maszyna buda ale reszta już nie.
Jak tak do dla mnie ok.montero pisze: ↑pn maja 13, 2019 6:03 pmZawaias przód ciulaty , kopia Delica ?
Zawias tył : most na śmiesznych wahaczach (kopia Delica ?) a czy podobny do pajero , pewnie tak muszę porównać.
Ogólnie buda jest poszerzona w stosunku do Delica .
Silnik miałem 2.5 Hundaj . Skrzynia inna niż Delica . Rozdziałka Borg .W porównaniu do Pajero 2.8 SS /Delica SS napęd ujaty .
Ty masz pewnie CRDI silnik , nie za fest . A reszta tak samo .
Podkręciłem na drążkach , amory Irona man dobrałem od k160 i tył nie pamiętam tez od czegoś .
Plany są na zabudowę tył - wyjeżdzająca kuchnia 1/3, obok miejsca na kontenery, a na to 2 składana materace i na górze spanie x2.
Terrano to ma turbo zawias przy tym cudaku .nissterr pisze: ↑pn maja 13, 2019 9:06 pmJak tak do dla mnie ok.montero pisze: ↑pn maja 13, 2019 6:03 pmZawaias przód ciulaty , kopia Delica ?
Zawias tył : most na śmiesznych wahaczach (kopia Delica ?) a czy podobny do pajero , pewnie tak muszę porównać.
Ogólnie buda jest poszerzona w stosunku do Delica .
Silnik miałem 2.5 Hundaj . Skrzynia inna niż Delica . Rozdziałka Borg .W porównaniu do Pajero 2.8 SS /Delica SS napęd ujaty .
Ty masz pewnie CRDI silnik , nie za fest . A reszta tak samo .
Podkręciłem na drążkach , amory Irona man dobrałem od k160 i tył nie pamiętam tez od czegoś .
Zupełnie jak moje terrano (drążki skrętne, napęd tylko na luźnym...) - za to wygoda jazdy inny poziom.
140km/h 3200obr - nic nie trzęsie, kierownice można puścić, radio słychać, fotele wygodne, dużo miejsca...
Ja jestem zadowolony![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość