Nieznana Prusia - turistyczny rayd
Moderator: Misiek Bielsko
- Meris
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Nieznana Prusia - turistyczny rayd
Witam,
wyberamiesie na rayd po Kalingradzie... 06. 01-08 .
My zaczynami od Krasnoznamensk i wdul do Polskiej granicy. Tam mozlywo dolonczysia (w okolicach Žytkiejmy, jezely est pszejsce graniczne albo Goldap)..
Poruszamisie szutrufkami i starymy drogami, ogliondajonc duzo zamkuw, kanaluw i innych ciekawosotk. Skonczamy na wybzezu Baltiku, jazda po pustej pliazy, otpoczynek w namiotach...
Jak kto ma interes, to proscze na meil info@jeepsafari.lt albo tel. +37069931000 Meris
foto z pszeslego raydu http://off-road39.sitecity.ru/lalbum_02 ... 2907014622
wyberamiesie na rayd po Kalingradzie... 06. 01-08 .
My zaczynami od Krasnoznamensk i wdul do Polskiej granicy. Tam mozlywo dolonczysia (w okolicach Žytkiejmy, jezely est pszejsce graniczne albo Goldap)..
Poruszamisie szutrufkami i starymy drogami, ogliondajonc duzo zamkuw, kanaluw i innych ciekawosotk. Skonczamy na wybzezu Baltiku, jazda po pustej pliazy, otpoczynek w namiotach...
Jak kto ma interes, to proscze na meil info@jeepsafari.lt albo tel. +37069931000 Meris
foto z pszeslego raydu http://off-road39.sitecity.ru/lalbum_02 ... 2907014622
Brzmi bardzo interesująco, niestety zostało za mało czasu, żeby się zorganizować (praca itp). Koniecznie opisz co i jak, jakie atrakcje polecacie, gdzie można się zatrzymać, jakie trudności z władzami, policją itp.
Życzę udanej imprezy!
ps. ktoś może napisać jakie formalności trzeba spełnić, żeby wjechać do Rosji samochodem - mam na mysli wizę itp - gdzie załatwia się takie rzeczy?
Życzę udanej imprezy!
ps. ktoś może napisać jakie formalności trzeba spełnić, żeby wjechać do Rosji samochodem - mam na mysli wizę itp - gdzie załatwia się takie rzeczy?
LC HDJ80, Gaz 67 Czapajew
Stowarzyszenie PODLASIE 4x4
Stowarzyszenie PODLASIE 4x4