ale dziurę w ziemi i tak trzeba będzie kopać codziennie nową

Moderator: Misiek Bielsko
Maximus1313 pisze:Czyli, że nie będzie codziennej toalety na czystej desce sedesowej![]()
![]()
Mam ukraińskie mapy turystyczne (papierowe) obejmujące północny maramuresz oraz dobrej jakości skany map rumuńskich od jednego z kolegów z forum. (chcesz to podeślę Ci na maila)norbasm pisze: na jakie mapy jedziesz hellboy?
oczywiście - numer masz na priv - ale gdzie będziemy to powiem ci dopiero 20 lipcanorbasm pisze: Jest jeszcze opcja taka, że jak będę wiedział gdzie będziecie około 20.VII i będzie w okolicach to do Was dołączę (tylko jakieś telefony kontaktowe by się przydały:)
hellboy73 pisze:No to leci lista =]
Tego posta będę edytować w miarę rozwoju sytuacji, tak aby był tu stan bieżący.
Zainteresowanych proszę o potwierdzenia (lub ew. informacje o rezygnacji) na priv.
1 Hellboy73 : Patrol : Poznań : potwierdzony
2 Gerard : Disco : Żagań : potwierdzony
3 zxpro : Monterey : Warszawa : potwierdzony
4 maxymilian68 : Patrol : Poznań : chętny - niepotwierdzony
5 skraburski : Rendz : Wrocław : wstępnie chętny - niepotwierdzony
6 Maximus & Erow : Disco x2 : Katowice : potwierdzeni ale w niepełnym terminie (od 10.07 - ?)
7 raulf : Patrol : Kraków : wstępnie chętny - niepotwierdzony
8 malosc : Misiek : Warszawa : wstępnie chętny - niepotwierdzony
9 galahad : Vitara : Kraków : wstępnie chętny - niepotwierdzony
10 pawoloo28 : Hilux : Poznań : wstępnie chętny - niepotwierdzony
11 bart_ol : Vitara : Poznań : wstępnie chętny - niepotwierdzony
12 norbasm : Patrol : Wrocław : być może dołączy 19.07
13 spider2you : kia : Rzeszów : rezerwa
Fajnie mieć sponsoraGerard pisze:Duzo nas.
Na 80% jestem pewien ze moj 'sponsor' pokryje nam koszta produkcji okolicznosciowych naklejek i byc moze jakies koszulki tez sie znajda.
Zapytałem koleżankę czy by czegoś ciekawego nie zrobiła. Projektowała już logo m.in. na zlot forumowiczów NPM.plhellboy73 pisze:Może kontur Rumunii w kolorach flagi , w środku terenówka i dodatkowo rok 2010 i tyle.
Tylko jakiś Lonardo musiałby to narysować...
ja się wybieram, ale krótką vitarką... jakoś się pomieszczę z gratamibart_ol pisze:Tak, a o co chodzi?galahad pisze:bart_ol pisze:A stacje benzynowe będą![]()
Bo mój średni zasięg na trasie (po asfalcie) to 600km...
Będziecie w niedzielę w Lesznie?
Czym jedziesz ? vitarra ?
Wymieńmy się telefonami na priv.sopociak pisze:Sledze od poczatku wasza inicjatywe.Powodem jest ten sam termin wloczegi po RO.
Jade z zona terranem
Wracam tam juz trzeci raz i ciagnie mnie jak diabli.
Pozniej lece dalej.
Mam nadzieje ze sie spotkamy na jakims wspolnym ognisku.![]()
Drzewo mam zawsze ze soba![]()
A bedziecie mieli troche naklejek wiecej?
Selim, będziesz na kontynencie, czy kupiłes wyspęselim pisze: Grecja - moczenie jajec
Jaja sobie robiszselim pisze: jedziesz disco ?
U mnie emocje tylko na tankszteliselim pisze:hehe...otwarci na emocję jadą disco
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość