Pomarańczowe słoiki od Rolnika!galahad pisze:akurat moja nie lubi chińćkich zupek z radomia..... ciekawe co będzie gotować

Moderator: Misiek Bielsko
Pomarańczowe słoiki od Rolnika!galahad pisze:akurat moja nie lubi chińćkich zupek z radomia..... ciekawe co będzie gotować
a tam zaraz nowiselim pisze:jedziemy w starym składzie ...plus nowi![]()
Rumunia - Hunedoara - Transalpina
Bułgaria - Bełogradczik w kierunku Dospat
Grecja - moczenie jajec
i jak tam koleżanka, wytworzyła coś?bart_ol pisze:Zapytałem koleżankę czy by czegoś ciekawego nie zrobiła. Projektowała już logo m.in. na zlot forumowiczów NPM.plhellboy73 pisze:Może kontur Rumunii w kolorach flagi , w środku terenówka i dodatkowo rok 2010 i tyle.
Tylko jakiś Lonardo musiałby to narysować...
Jak coś odpowie to dam znać
wybuchlo nie, ale problemy ze smarowaniem, i wariujaca kontrolka oleju... to znamy...selim pisze:słyszałeś ,żeby komuś wybuchło 3.0D w terranie ?
to była baaaaaaaaardzo egzaltowana ekspedycjaDamian pisze:ja pierdacze, nie przesadzacie trochę z egzaltacją tych "ekspedycji" do rumunii?
Jeszcze nie bo się broni i prace pisze a żeby było weselej to przełożyli jej termin o miesiąc wcześniej...hellboy73 pisze: i jak tam koleżanka, wytworzyła coś?
toż to prawie 2 tygodnie bez dostępu do telewizora i lodówki - oczywście że ekspedycjaGerard pisze: expedition?eeeeeee....
pomoczymy gdzie indziej...Mikado pisze:nam też namieszało![]()
powtarzając za klasykiem: nie będzie w tym roku "moczenia jajec" w Grecji
Dlatego ja na te dwa/trzy dni wczesniej wybieram sie w Beskid Niski polatac. Przy okazji dowiem sie czego mi brakuje i w razie czego dokupie. Zapraszam.malosc pisze: jakby nie było stracone 2 dni
W piątek muszę być w robocie i potrzebuję 2 dni. Sobota na przygotowanie auta, zakupy i dogranie spraw prywatnych przed wyjazdem, niedziela na tranzyt z Poznania do Sącza (jakby nie było z Pozniania do S. Sącza mam dalej niz z Sącza do Baia Mare :] dla mnie więc te dni nie będą straconemalosc pisze: Planujecie wypad od poniedziałku 12, czy od soboty 10, bo to jakby nie było stracone 2 dni, wiec chyba lepiej w drugim tygodniu dołączyc.
Szukałem też jakiejs inormacji o Starym Sączu, czy jest tam jakieś zgromadzenie, ale na forum nic nie ma,
A to jest swietny pomysłGerard pisze:Dlatego ja na te dwa/trzy dni wczesniej wybieram sie w Beskid Niski polatac. Przy okazji dowiem sie czego mi brakuje i w razie czego dokupie. Zapraszam.malosc pisze: jakby nie było stracone 2 dni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości