Rumunia 3-18.08.2010
Moderator: Misiek Bielsko
Rumunia 3-18.08.2010
Witam
Wybieramy się w rumuńskie góry i trochę poleżeć nad morzem /Rumunia lub Bułgaria/. Wyjazd rodzinny /żony i dzieci/, bez napinania z unikaniem asfaltu, ale raczej bez topienia aut. Plany...w trakcje ustalania. Koszty...spanie trochę w namiocie...trochę pod dachem, ale raczej unikając pięciogwiazdkowych hoteli. Jedzenie-trochę sami, ale jak się trafi fajna knajpa to nie omieszkamy stestować...
Fajnie by było jakby było nas więcej...
Więcej na pwitkow@wp.pl
PS. na razie jedzie Wrangler i Disco II....
Wybieramy się w rumuńskie góry i trochę poleżeć nad morzem /Rumunia lub Bułgaria/. Wyjazd rodzinny /żony i dzieci/, bez napinania z unikaniem asfaltu, ale raczej bez topienia aut. Plany...w trakcje ustalania. Koszty...spanie trochę w namiocie...trochę pod dachem, ale raczej unikając pięciogwiazdkowych hoteli. Jedzenie-trochę sami, ale jak się trafi fajna knajpa to nie omieszkamy stestować...
Fajnie by było jakby było nas więcej...
Więcej na pwitkow@wp.pl
PS. na razie jedzie Wrangler i Disco II....
Jeep Wrangler Unlimited 2,8 CRD
-
-
- Kontaktowanie:
Re: Rumunia 3-18.08.2010
Cześć, między 14 a 22.08 będziemy w Rumunii. Najprawdopodobniej południowa część Karpat. Musimy sprawdzić czy dokończyli asfalt na Transalpinie
. W zeszłym roku niewiele im zostało.
Możemy się zmówić na jakiś wspólny nocleg, ognicho, polaków nocne rozmowy i ewentualnie jakiś kawałek wspólnej wycieczki.

Możemy się zmówić na jakiś wspólny nocleg, ognicho, polaków nocne rozmowy i ewentualnie jakiś kawałek wspólnej wycieczki.
Rock'n'roll to nie rurki z kremem 
Patrol 2.7 LWB

Patrol 2.7 LWB
Zostało około 60km. Oczywiście tam gdzie najciekawiej.Shelter_kc pisze: Musimy sprawdzić czy dokończyli asfalt na Transalpinie. W zeszłym roku niewiele im zostało.
Stan z przed 1,5 tygodnia.
łoś też człowiek
Zakaz- pewnie dalej jest na Urdele
nie gonią ?
nie gonią ?
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Byliśmy sami, zakazów nie widziałem.
Na całej trasie spotkałem dwóch rowerzystów, 3 samochody i trochę budowlańców.
Czerwiec fajny jest.

Czerwiec fajny jest.

łoś też człowiek
W lipcu widziałem , paru naszych i 3 knedli w t2
koło Rancy -miejscowy z krową dawał pod górę
i to wszystko
koło Rancy -miejscowy z krową dawał pod górę

i to wszystko
gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
-
-
- Kontaktowanie:
W zeszłym roku było podobnie. Wprawdzie wjeżdżaliśmy na Transalpinę od południowej strony i tam zakaz wjazdu stał. Staneliśmy i patrzymy... wjechał pickup, za nim 4-5 quadów, kilku pieszych i jak wjechała Dacia Logan stwierdziłem, że to chyba dla odstraszenia... Nikt nie egzekwuje to i my jedziemy. Minąłem kilka samochodów, logana wyciągnąłem z błota i pojechałem. W tym roku wybieram się z moim Wójem. Mam nadzieję, że będę mu pokazać uroki tego miejsca.
Rock'n'roll to nie rurki z kremem 
Patrol 2.7 LWB

Patrol 2.7 LWB
Chętnie jakiś wspólny kawałek...
Reszta na priv.
Reszta na priv.
Jeep Wrangler Unlimited 2,8 CRD
Czyli da sie wjechac ? bo na forum innej marki napisali ze w polowie maja ich nie wpuszczonoWiechu pisze:Byliśmy sami, zakazów nie widziałem.
Czerwiec fajny jest.

Y61 GU4
http://airman.org.pl
http://airman.org.pl
Przełęcz Urdele to "normalna" droga z tym że ostatnio ją po prostu remontują i próbują położyć asfalt (o zgrozo)
w tamtym roku mieliśmy problem w jej zdobyciu bo panowie od walców, i innych wolnobieżnych pojazdów mieli foha albo skończyła się im wódka, po paru minutach persfazji normalnie wjechaliśmy i wszystko było GIT.
a z resztą co tam Urdele... zawsze można próbować śmignąć na Tarcu o to jest wyzwanie
p.s.
za tydzień z tego co wiem rusza ekipa właśnie w te dwa miejsca więc jak co to będziecie mieć na bieżąco info co i jak.
w tamtym roku mieliśmy problem w jej zdobyciu bo panowie od walców, i innych wolnobieżnych pojazdów mieli foha albo skończyła się im wódka, po paru minutach persfazji normalnie wjechaliśmy i wszystko było GIT.
a z resztą co tam Urdele... zawsze można próbować śmignąć na Tarcu o to jest wyzwanie

p.s.
za tydzień z tego co wiem rusza ekipa właśnie w te dwa miejsca więc jak co to będziecie mieć na bieżąco info co i jak.