.
Moderator: Misiek Bielsko
- MIRMIL
-
- Kontaktowanie:
Re: troche zimno, ale fajnie
Wycieczka:) a umiesciles w dziale wypraw:)mazeno pisze:http://www.explorersweb.com/polar/news.php?id=19784
fajna wycieczka.
A tak przy okazji,to na sylwestra ,na tydzien,wybieram sie do finlandi.Nie bedzie to zaden extrem,ale zwiedzanie kareli i pojezierza.Zima powinna juz byc,jeziora zamarzniete.Jakby ktos chcial doloczyc,to zapraszam.
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos
www.misja-kamerun.pl
www.misja-kamerun.pl
- Damian
-
- Kontaktowanie:
parę lat temu byłem w północnej finlandii i laponii w drugiej połowie październikaMIRMIL pisze:Wycieczka:) a umiesciles w dziale wypraw:)mazeno pisze:http://www.explorersweb.com/polar/news.php?id=19784
fajna wycieczka.
A tak przy okazji,to na sylwestra ,na tydzien,wybieram sie do finlandi.Nie bedzie to zaden extrem,ale zwiedzanie kareli i pojezierza.Zima powinna juz byc,jeziora zamarzniete.Jakby ktos chcial doloczyc,to zapraszam.
była zima pełną gębą, śnieg na półtora metra

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 9:17 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
- MIRMIL
-
- Kontaktowanie:
Ja juz tam bylem kiedys w styczniu,nie po wszytskich jeziorach mozna bylo jezdzic jeszcze samochodem.Zima zimie nierownaDamian pisze:parę lat temu byłem w północnej finlandii i laponii w drugiej połowie października
była zima pełną gębą, śnieg na półtora metra
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos
www.misja-kamerun.pl
www.misja-kamerun.pl